Liviu Dragnea s-a apucat de muncă în spatele gratiilor: ce activități prestează fostul lider al PSD

Claudiu Surmei 03.07.2019, 13:39
Liviu Dragnea s-a apucat de muncă în spatele gratiilor: ce activități prestează fostul lider al PSD

Liviu Dragnea a cerut să fie lăsat să muncească în spatele gratiilor și se pare că a primit aprobare pentru acest lucru din partea penitenciarului Rahova.  Fostul lider al PSD speră și că, în acest fel, va obține o reducere a pedepsei la momentul când va putea depune cerere de eliberare condiționată.

Liviu Dragnea s-a apucat de muncă în spatele gratiilor. Fostul lider al PSD a fost repartizat să muncească la atelierele auto ale Administrației Penitenciarelor, unde repară mașini, potrivit unor surse citate de Digi24.

Acestea susțin că fostul lider al PSD a cerut să poată lucra la atelierul auto al Penitenciarului Rahova, iar reprezentanții închisorii i-au aprobat această solicitare.

Liviu Dragnea, specializat în mecanica auto

Practic, Liviu Dragnea este specializat în mecanica auto. Fostul lider al PSD este absolvent al Facultăţii de Transporturi Auto a Politehnicii din Capitală, iar primul loc de muncă a fost…într-un atelier auto. 

Fostul lider al PSD a fost angajat la secţia auto a Întreprinderii de Utilaj Greu şi Transport pentru Construcţii Craiova.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani și jumătate de închisoare pe 27 mai, chiar a doua zi după ce partidul condus de el la acea vreme a pierdut alegerile. Fostul lider PSD a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Recent, fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, susținea că Liviu Dragnea refuză să se uite la televizor pentru a nu se încărca negativ.

„Eu sper ca ai noştri colegi să nu se delimiteze de el şi să nu uite că în acest partid foarte mulţi au căzut la datorie în bătălia pe care am dus-o noi pentru democraţie şi împotriva sistemului paralel. Sunt foarte mulţi colegi acre au suferit. Sunt foarte mulţi colegi în ţară la momentul de faţă care suferă. Sper ca partidul să nu uite că în această bătălie foarte cruntă mulţi dintre colegii noştri au suferit împreună cu familiile și copiii lor. Este obligatoriu să nu uităm”

Codrin Ștefănescu, declarație pentru Antena 3

Urmăriți Impact.ro și pe