Cum își petrece timpul Liviu Dragnea după gratii. Noi dezvăluiri despre fostul lider PSD

Sursa foto: Andreea Alexandru/Medifax

Liviu Dragnea se află încă la penitenciarul Rahova, unde e ținut în perioada de carantină. Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că a vorbit cu fostul său șef, care i-a dezvăluit cum trece timpul în închisoare.

Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. El a fost dus pe 27 mai, ziua în care a fost condamnat, direct la penitenciarul Rahova, unde se află și în prezent.

Până acum, a fost vizitat de puțini apropiați, printre care partenera lui de viață, Irina Tănase, și fiul său. Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al partidului, nu l-a vizitat încă pe fostul lider al PSD, dar susține că a vorbit cu el la telefon.

Liviu Dragnea i-ar fi povestit cum își petrece timpul în închisoare.

Liviu Dragnea refuză să se uite la televizor

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, susține că Liviu Dragnea nu vrea să se uite la televizor pentru a nu se încărca negtiv.

A rămas, în schimb, un “om foarte puternic și foarte curajos”.

„Eu sper ca ai noştri colegi să nu se delimiteze de el şi să nu uite că în acest partid foarte mulţi au căzut la datorie în bătălia pe care am dus-o noi pentru democraţie şi împotriva sistemului paralel. Sunt foarte mulţi colegi acre au suferit. Sunt foarte mulţi colegi în ţară la momentul de faţă care suferă. Sper ca partidul să nu uite că în această bătălie foarte cruntă mulţi dintre colegii noştri au suferit împreună cu familiile și copiii lor. Este obligatoriu să nu uităm”

Codrin Ștefănescu, declarație pentru Antena 3

Posibil ca Liviu Dragnea, care spunea că nu vrea să plece ca prostul din funcție și din viața publică, să fi aflat ce s-a întâmplat în PSD.

Oamenii lui au fost îndepărtați, iar conducerea a fost preluată, interimar, de Viorica Dăncilă.

„Presupun că nu se uită tocmai din acest motiv şi încearcă, ca orice om aflat la mare suferinţă şi la mare anaghie – şi ştim foarte bine că e un deţinut politic în acest moment, pentru că dosarul său a fost o mizerie de la un cap la altul, cusut cu aţă albă de la un cap la altul şi toţi ştim în partid lucrul ăsta. Ştie tot electoratul nostru. Vă daţi seama, prinzi anumite sentimente când vezi că se întâmplă lucruri ciudate în partidul pe care îl conduci şi l-ai dus la victorie de cel puţin două ori într-un moment în care România avea nevoie de patrioţi, de un mesaj de unitate, de românism în primul rând. Credeţi-mă că nu cred că se uită la televizor foarte des, încearcă să nu se uite”

Codrin Ștefănescu, declarație pentru Antena 3

Codrin Ștefănescu a adăugat că își va vizita fostul șef în închisoare, după ce expiră perioada de carantină. Fostul secretar general al PSD susține că s-a înscris deja pe lista vizitatorilor.