Live Video semifinala sezonului 9 al emisiunii „Chefi la Cuțite”. Vezi online emisiunea

Daria Petrescu 14.06.2021, 21:40
Live Video semifinala sezonului 9 al emisiunii „Chefi la Cuțite”. Vezi online emisiunea

Semifinala sezonului 9 al emisiunii „Chefi la Cuțite” se va desvășura luni seara, 14 iunie, începând cu orele 20.00. După un sezon spectaculos, în care cei trei jurați au luptat alături de echipele lor, una dintre cele mai urmărite emisiuni culinare a ajuns la final. Mai este foarte puțin, până ce public de acasă va afla numele câștigătorului sezonului 9. Live Video semifinala sezonului 9 al emisiunii „Chefi la Cuțite”. Vezi online emisiunea

Live Video semifinala sezonului 9 al emisiunii

La fel ca în fiecare sezon „Chefi la cuțite”, și cel cu numărul 9 a oferit telespectatorilor ediții spectaculoase și preparate care mai de care. După preselecții, cei trei jurați și-au format echipele din care au făcut parte cei mai buni bucătari. Din păcate, pentru unii dintre aceștia, drumul s-a oprit brusc în bucătărie, atunci când au fost eliminați.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu, dar și cei mai talentați de la bancul de lucru sunt pregătiți pentru semifinala care cu siguranță va ține publicul cu sufletul la gură. Live Video semifinala sezonului 9 al emisiunii „Chefi la Cuțite”.

Cine are șanse să câștige marele premiu „Chefi la cuțite”

În ultima perioadă s-a tot pronunțat numele Narcisei Birjaru, ca fiind concurenta care va câștiga premiul și trofeul. Tânăra face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu și a deminstrat de fiecare data că este cea mai bună.

După ce a primit trei cuțite în audiții și a trecut cu brio de perioada de bootcamp, Narcisa a devenit unul dintre oamenii de bază ai lui chef Cătălin Scărlătescu.

„Să fiu aici e cel mai frumos moment din viața, am emoții. Întâlnirea cu chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi. Vă mulțumesc, vă mulțumesc din suflet.

Nici nu știți cât înseamnă astea trei pentru mine. Vă mulțumesc, chef Cătălin, te iubesc. Vă mulțumesc, vă iubesc și vă ador, sunteți preferații mei. Mi-ați dat cea mai mare bucurie pe care poate să o aibă un om în seara asta. Mulțumesc foarte mult, chefi”, declara Narcisa Birjaru în audițiile de la Chefi la Cuțite 9.

Duminică, 13 iunie s-au aflat semifinaliștii

Duminică seara, cei 11 concurenți rămași în competiția celui mai iubit show culinar au început ziua cu cu gândul de a se întoarce în bucătăria Chefi la cuțite.

Toți cei aflați în concurs sunt conștienți  că de data aceasta miza este una mult mai mare. La finalul ediției difuzată de Antena 1, după o ultimă confruntare pe echipe ”la cuțite”, s-au aflat numele celor care merg în seminifane.

”Cu singuranță nu va fi o probă ușoară, va fi multă presiune pe noi”, e de părere chef Sorin Bontea, care și-a pus aseară toată speranța în bucătarii în tunici verzi, Elena, Rikito, Victorina și Dorin.

Florin Dumitrescu este hotărât să câștige o ultimă probă pe echipe alături de trupa albastră. În echipa lui mai rămăsese. Cătălin, Florin, Ștefan și Keed.

„Vom face absolut tot ce ne stă în putință să câștigăm. Baieții din echipa albastră au demonstrat foarte mult de-a lungul sezonului că au sânge de jedi în ei cât cuprinde. Nu am avut emoțiile astea pe care le am acum niciodată”, spunea Florin Dumitrescu în ediția de duminică seara.

„Este o zi fabuloasă, incredibilă, pentru că vom afla semifinaliștii. Mi-ar plăcea ca noi, echipa mov, să câștigăm ultima probă!”, a spus Cătălin Scărlătescu încrezător.

Urmăriți Impact.ro și pe