Live Video Online finala Survivor România 2021 pe Kanal D

Emanuela Pană 10.07.2021, 22:30
Live Video Online finala Survivor România 2021 pe Kanal D

În această seară are loc „războiul“ final în cadrul emisiunii Survivor România, sezonul 2, difuzată de Kanal D. Marea finală, care începe la 20:00, va fi marcată de emoții uriașe, tensiune, dar și clipe dificile pe traseu. Puteți urmări ultima ediție a show-ului fenomen și online, Live, Video, Online pe Kanal D.

UPDATE. Marea finală Survivor România o poți urmări Live Video AICI

Live Stream Online „Survivor Romania“ – Marea finală

Fanii Survivor România 2021 sunt invitați să urmărească în această seară marea finală a show-ului care a spart audiențele și care „a dictat“ programul românilor multe seri la rând. Sfârșitul sezonului 2 va propune surprize uriașe pentru concurenții rămași în competiție. Cei trei finaliști sunt: Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

Pe parcursul desfășurării finalei, aceștia se vor bucura de susținerea tuturor celor 41 de sportivi care au făcut parte din cele două echipe: Echipa Faimoșilor și Echipa Războinicilor.

Au îndurat frigul, căldura, foame, dar mai ales dorul de casă și de cei dragi, rezistând cu greu condițiilor vitrege din Dominicană, fiind motivați de gândul că vor pleca acasă cu titlul de „supravituitor“, dar și cu marele premiu în valoare de 250.000 de lei.

Dintre cei 41 de concurenți care au acceptat provocarea Survivor doar trei au ajuns în marea finală, dintre care doar unul – Zanni – fiind în Republica Dominicană încă de la începutul sezonului 2, adică de jumătate de an.

Concurenții rămași în concurs au ajuns într-un punct pe cât de aducător de satisfacție, pe atât de dramatic, practic ei sunt la un pas de a câștiga Marele Trofeu, iar tensiunea este incredibilă pentru fiecare dintre ei.

E dificil de apreciat  cine va reuși performanța de a câstiga trofeul. Cu toții sunt foarte buni pe trasee, cu toții au un psihic puternic, dovadă stând și faptul că au ajuns atât de departe într-o competiție extrem de dură, care forțează toate limitele“, a declarat Daniel Pavel, care i-a luat locul lui Dan Cruceru.

Citește și: Cu ce bani rămâne câștigătorul Survivor România după aplicarea taxelor în România

Cine va fi marele câștigător de la Survivor România 2021

Marele câștigător va fi anunțat în această seară de către moderatorul Daniel Pavel, după ce se va spune „Stop VOT!“.

Joi și vineri vom fi în direct cu dumneavoastră, iar sâmbătă, 10 iulie, vom avea Marea Finală Survivor România 2021. Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, vom afla care este câștigătorul Survivor România.

La Marea Finală, în consiliu, se întorc foști concurenți Survivor România 2021“, a anunțat Daniel Pavel.

La fel cum s-a întâmplat și în primul sezon al emisiunii Survivor România, câștigătorul va fi desemnat de public, prin la 1230. Tariful fiecărui SMS este 1.19 euro (TVA inclus) și se aplică automat.

Televotingul se desfășoară exclusiv pe teritoriul României, prin intermediul următoarelor rețele de telefonie: DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Numele afișate, care pot fi trimise, sunt: „Zanni“, „Marius“ și „Andrei“.

Dacă edițiile Survivor România de până acum te-au ajutat să-ți formezi o părere despre fiecare concurent și ai deja un favorit care a ajuns în marea finală, tot ce-ți rămâne de făcut este să îl votezi în momentul în care Daniel Pavel va spune „Start VOT!“.

Urmăriți Impact.ro și pe