Live Stream Video Survivor România pe Kanal D – Vezi emisiunea de luni, 6 aprilie

Daria Petrescu 06.04.2020, 12:42
Live Stream Video Survivor România pe Kanal D – Vezi emisiunea de luni, 6 aprilie

O nouă ediție Survivor România va ține telespectatorii cu sufletul la gură, luni, 6 aprilie 2020. Atât Faimoșii cât și Războinicii sunt gata să facă noi strategii. Fiecare dintre concurenți luptă pentru a nu ajunge la eliminare, la sfârșitul acestei săptămâni. În ediția de marți seara, 31 martie, un alt concurent a fost eliminat din concurs și a plecat spre România.

Survivor România, ediția de luni, 6 martie

Conflictele între concurenți sunt tot mai intense, luni seara, 6 aprilie, la Survivor România. În ediția de marți seara, concurenții și-au spus nemulțumirile și și-au făcut noi strategii. Astfel că, unul dintre cei mai puternici a fost votat să iasă din joc.

În ediția de marți seara, 31 martie a reality-ului de la Kanal D, telespectatorii au aflat cine este războinicul eliminat din competiție. Sâmbătă seara, noi provocări îi așteaptă pe cei rămași în joc.

Ce s-a întâmplat la Survivor România, în ediția de săptămâna trecută

Cristian Ioniță a părăsit insula, în urmă deciziei telespectatorilor, după un Consiliu tensionat, emoționant, dar și cu reproșuri directe.

Războinicul a subliniat încă o dată că a funcționat strategia cuplului format din Karina Fetica și Andrei Ciobanu.

“Andrei a fost un jucător foarte bun, tot timpul a fost acolo sus. În câmp a ajutat, s-a dus la peste, a făcut focul, a ajutat la mâncare. Cu toții am avut anumite perioade, am fost mai jos psihic, am fost mai impulsivi.

Lora a avut nevoie de îngrijirea medicilor
Lora a avut nevoie de îngrijirea medicilor

Dar am încercat să ne înțelegem. Și eu am înțeles acele persoane când au trecut prin asta. Se pare că atunci când a fost vorba despre Andrei nu a mai existat înțelegere, nu a mai existat nicio toleranță”, au fost acuzațiile adresate de Karina Fetica echipei Războinicilor.

“Problema cu vibe-ul la noi în echipa e din prima săptămâna. Când a fost Remus cu energie negativă, trebuie să dăm în el. După, a fost Claudia, ne făcea probleme, trebuie să dăm în ea pentru energia pozitivă a grupului. Apoi totul va înflori. Când a fost Andi, la fel, energie negativă, gata, l-am îndepărtat.

Lora a avut nevoie de îngrijirea medicilor

Săptămâna trecute, Războinicii și Faimoșii s-au strâns în jurul Lolei pentru a-i acordă primul ajutor înainte de sosirea ambulanței pentru a o transporta la spital.

Războinică a rămas conștientă tot timpul și, înainte de a părăși terenul si-a rugat colegii să câștige jocul de comunicare pentru a vorbi cu iubitul sau, George. “Te rog, pentru mine! Vreau să vorbesc cu George!”. Mihai Onicaș a fost cel care a adus punctul victoriei, Faimoșii reușind să comunice telefonic, timp de trei minute, cu cineva drag de acasă.

Urmăriți Impact.ro și pe