Lipsa de personal din Poliție scoate campionii europeni în stradă. Cine e legenda României care ne oprește în trafic

Redacția IMPACT 09.04.2020, 16:18
Lipsa de personal din Poliție scoate campionii europeni în stradă. Cine e legenda României care ne oprește în trafic

Epidemia generată de numărul tot mai mare al bolnavilor de COVID-19 a necesitat impunerea unor măsuri care nu au mai fost adoptate până acum. Astfel, unul din sportivii de renume din România, ajută acum în acțiunile realizate de Poliția Română.

Ce mare campioană europeană ajută pe perioada stării de urgență

Pandemia de COVID-19 a întrerupt activitățile sportive, nu doar din România, ci din întreaga lume. În acest sens, autoritățile din România au apelat la sportivii legitimați în la Clubul Dinamo, aflat în subordinea MAI, scrie Digi Sport. Printre aceștia se numără și gimnasta Larisa Iordache care a fost chemată să ajute, din cauza lipsei de personal. În acest sens, campiona olimpică la gimnastică a lăsat acasă costumul de gimnastă și l-a îmbrăcat pe cel de polițist.

Sportiva îndeamnă românii să rămână în case pentru a se proteja atât pe ei, cât și pe cei din jur.

„Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal.
Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stam în casă. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă, sunt puși în pericol.

Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că, eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră”, a scris Larisa Iordache pe contul său de Facebook.

La doar 23 de ani, Larisa Iordache are în palmares 12 medalii europene, 4 mondiale și una olimpică, un bronz la Olimpiada de la Londra. Larisa s-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva”, iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani. Începând din luna februarie 2019, sportiva se antrenează alături de celebrii tehnicieni Octavian Bellu și Mariana Bitang.

Gimnasta Larisa Iordache în ajută pe polițiști, în perioada pandemiei. Sursa foto: Inquam Photos/ Manases Sandor
Gimnasta Larisa Iordache în ajută pe polițiști, în perioada pandemiei. Sursa foto: Inquam Photos/ Manases Sandor

„E unică în gimnastică (…) Are explozie, are viteză, este o combinație între dificultate acrobatică și veleități artistice. Pe Larisa e dificil să o bagi într-un tipar. Tot ce-mi doresc este ca ea să fie un nou reper în gimnastica mondială, precum celelalte campioane ale noastre. Să fie Larisa Iordache!”, o caracteriza Mariana Bitang, în trecut, pe gimnastă.

 

Sursa foto: Facebook/Larisa Iordache 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI