Surpriză uriașă din partea Lidl România. Ce anunț a fost făcut recent. Toți clienții trebuie să știe asta

Ana Anitoiu 18.12.2020, 15:19
Surpriză uriașă din partea Lidl România. Ce anunț a fost făcut recent. Toți clienții trebuie să știe asta

Surpriză uriașă din partea Lidl România, pentru clienți! Lanțul de magazine fondat în Germania a făcut un anunț uimitor despre ceea ce se va întâmpla cu puțin timp înainte de sărbătorile de iarnă, precum și despre cum va arăta programul în această perioadă.

Ce anunț a făcut Lidl România

Reprezentanții Lidl România au anunțat că lanțul de magazine va ajunge să aibă 289 de unități la nivel național, până la sfârșitul anului. Au fost adăugate încă 28 de unități, adică de două ori mai multe față de numărul minim ce a fost anunțat la începutul anului. În plus, au fost făcute cinci relocări. De altfel, 2020 a fost și anul cu cea mai puternică expansiune din ultima perioadă.

Astfel, Lidl va încheia anul cu cinci relocări la: Codlea, Gherla, Luduș, Mioveni și Târgoviște. Pe 17 decembrie a fost programată deschiderea a trei unități, la Alba Iulia, Brăila și Focșani, după ce alte trei au fost deschise pe 3 și 10 decembrie. Luni, 21 decembrie, va avea loc ultima inaugurare, la Oravița.

Ce a anunțat Lidl, la începutul anului

La începutul pandemiei de coronavirus, conform unor informații publicate de Ziarul Financiar în luna aprilie a acestui an, Lidl anunța investiții de un miliard de lei și cel puțin 15 inaugurări. Însă, la finalul acestui an, lanțul de magazine numără încă 28 de unități și cinci relocări, în România.

Nici în anul 2019 Lidl nu s-a ferit de investiții. Totuși, cele de atunci au fost ceva mai mici decât cele din acest an, în ciuda pandemiei de coronavirus. Anul trecut, Lidl s-a extins cu 23 de magazine în țară, cu trei mai multe decât în anul precedent, 2018.

Surpriza uriasa din partea Lidl Romania. Ce anunt a fost facut recent. Toti clientii trebuie sa stie asta
Magazin Lidl

Ce condiții oferă Lidl, în magazinele sale

Magazinele ce aparțin Lidl sunt standardizate. Fiecare unitate are aproximativ 1.300 de metri pătrați, o parcare cu câte 90 până la 150 de locuri, precum și un personaj ce numără în jur de 20 de salariați. Cele mai noi unități au și stații de încărcare pentru automobilele electrice, în parcările supermarketurilor.

De asemenea, lanțul de magazin Lidl încearcă să aibă un impact cât mai mic asupra mediului. Astfel, magazinele Lidl sunt dotate cu un sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență, precum și cu sisteme de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație.

Ce program vor avea magazinele Lidl, de Crăciun și de Revelion

Magazinele Lidl din România vor fi deschise între orele 7:00 și 21:00, începând de luni, 21 decembrie, până miercuri. Apoi, joi, în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, acestea vor avea program între orele 7:00 și 18:00. Ulterior, unitățile vor fi închise vineri, 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, precum și sâmbătă, 26 decembrie, în cea de-a doua zi de Crăciun.

Duminică, 27 decembrie, magazinele Lidl vor fi deschise în intervalul 08:00 și 20:00. Apoi, de luni, 28 decembrie, până miercuri, 30 decembrie, acestea vor fi deschise între orele 07:00 și 21:00. În ajunul Anului Nou, pe 31 decembrie, românii vor putea face cumpărături la Lidl în intervalul orar 07:00 – 18:00. Pe 1 ianuarie, va fi închis. Apoi, sâmbătă, 2 ianuarie, unitățile vor fi deschise între orele 09:00 și 17:00, după care se va reveni ls programul normal.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...