Lidl dă o nouă lovitură pe piață. Toți clienții trebuie să știe. Se schimbă totul

Stan Filon 14.04.2022, 13:55
Lidl dă o nouă lovitură pe piață. Toți clienții trebuie să știe. Se schimbă totul

Magazinul vine cu vești bune pentru clienții din Timișoara și Ploiești, care vor avea la dispoziție câte un magazin nou, începând chiar de astăzi, 14 aprilie. Lanțul de magazine a oferit astfel comunităților locale 50 de noi locuri de muncă. La fel cum ne-a obișnuit, retailerul german noile magazine dispun deja de soluţii şi tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficienţă energetică.

Lidl dă o nouă lovitură pe piață

Așadar, este motive de srbătoare pentru retailerul german Lidl, care a deschis astăzi două noi magazine. Acestea sunt situate în Timișoara și Ploiești. Magazinul din Timișoara este situat pe strada Bujorilor, Nr. 160, iar cel din Ploieşti este deschis pe Strada Târgoviştei, Nr. 4.

Fiecare dintre cele două unităţi are o suprafaţă de vânzare de peste 1.300 m². De asemenea, unitatea Lidl din Timişoara dispune de 140 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Ploieşti își așteaptă clienții cu 120 de locuri de parcare.

Lidl da o noua lovitura pe piata
Lidl da o noua lovitura pe piata

Două noi magazine în Timișoara și Ploiești

Odată cu deschiderea celor două noi magazine Lidl, au fost create 50 de noi locuri de muncă. Orarul de funcţionare al unităţii din Timişoara va fi următorul: între 7:30 şi 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 şi 21:00. În Ploieşti, magazinul Lidl va funcţiona între 7:00 şi 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 07:30 şi 21:00.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecţie a mediului, noile magazine Lidl din Timişoara şi Ploieşti dispun de soluţii şi tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficienţă energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezenţă şi sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalaţiile de climatizare.

Retailerul german Lidl a avut în anul 2020 afaceri de 12,86 miliarde lei, comparativ cu 9,7 miliarde lei în 2019, și un profit net de 756 milioane lei, reușind astfel să depășească, în plină pandemie, liderul de până acum al pieței locale, Kaufland, care a raportat pentru 2020 o cifră de afaceri de 12,83 miliarde lei și un profit de 970,3 milioane lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...