Lidl vine cu o ofertă de nerefuzat pentru Paște. Mulți nu vor crede că este adevărat

Badea Violeta 13.04.2022, 16:09
Lidl vine cu o ofertă de nerefuzat pentru Paște. Mulți nu vor crede că este adevărat

Paștele se apropie cu pași repezi, așa că Lidl România vine în întâmpinarea clienților săi cu noi oferte imbatabile. În noul catalog pentru Săptămâna Mare, gospodinele vor găsi o serie de produse numai bune de cumpărat în această perioadă. Astfel, retailerul german pregătește o groază de variante celor care doresc să celebreze așa cum se cuvine Învierea Domnului. Oamenii vor rămâne uimiți când vor vedea oferta!

Ce produse scoate la vânzare Lidl înainte de Paște

În apropierea Paștelui, românii au motive de bucurie. Celebrul retailer german a anunțat, de curând, oferta de produse înainte de marea sărbătoare creștină.

Așadar, gospodinele ar trebui să-și programeze o plimbare la Lidl, mai ales dacă intenționează să pregătească mese festive bogate cu care să-i impresioneze pe cei apropiați.

În noul catalog pentru Săptămâna Mare, clienții vor descoperi o serie de oferte incredibile. De exemplu, celebrul retailer german scoate la vânzare organe de miel la un preţ de doar 6,49 lei pentru 100 de grame.

De asemenea, românii vor putea cumpăra sfert anterior de miel pentru numai 5,49 lei pentru 100 de grame, sfert posterior de miel cu 5,99 lei tot pentru 100 de grame și surprizele nu se opresc aici.

Lidl vine cu oferta uimitoare de Paste
Lidl vine cu oferta uimitoare de Paste

Oferte imbatabile la Lidl de Paște

Ciorba de miel va fi, fără îndoială, nelipsită de pe mesele românilor de Paște. Cei care vor să o pregătească găsesc la Lidl cap de miel. Acesta va fi scos la vânzare începând de luni, 18 aprilie, iar prețul este de doar 1,99 lei pentru o sută de grame.

De asemenea, drobul este și el unul dintre aperitivele ce își vor găsi, fără dar și poate, locul pe masa românilor de Paște. Acesta a fost inclus în oferta celor de la Lidl și este destinat celor care nu au timp sau chef să-l pregătească acasă.

Persoanele care vor să-l prepare găsesc în oferta cunoscutului retailer german, tot de săptămâna viitoare, prapure de porc pentru drob. Dacă organizezi masa de Paște acasă și ai invitați care nu consumă carne de miel, poți prepara diverse mâncăruri din carne de curcan.

Unul întreg costă la Lidl doar 1,69 lei pentru 100 de grame. Așadar, nu mai sta pe gânduri și vino la Lidl să te bucuri de ofertele acestea extraordinare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...