Lidl dă lovitura cu un nou produs căutat de toată lumea. Căştile cu bluetooth, la un preţ fără egal

Antonia Iacobescu 22.07.2021, 12:48
Lidl dă lovitura cu un nou produs căutat de toată lumea. Căştile cu bluetooth, la un preţ fără egal

Lidl vine cu noi surprize pentru clienți! De săptămâna viitoare, în toate magazinele din țară, se vor găsi căştile audio cu bluetooth, la un preţ fără egal. Produsul, marca SilverCrest, este unul extrem de dorit de toți clienții, mai ales că va avea și un preț bun.

Căștile SilverCrest sunt la mare căutare

Căștile audio Bluetooth over-ear au un acumulator de 400 mAh și va oferi o autonomie de până la 36 de ore pentru muzică, la o încărcare completă, potrivit producătorului. Așadar, este păcat să nu cumpărați acest produs!

Aceste căști includ și microfon, ceea ce înseamnă că pot fi folosite inclusiv pentru apeluri telefonice. De asemenea, produsul are și un buton dedicat pentru preluarea sau încetarea apelurilor.

Un plus îl oferă faptul că aceste căști over-ear beneficiază de protecție medie la apă (certificare IPX4), ceea ce înseamnă că pot fi folosite atunci când plouă ușor, atunci când utilizatorul transpiră sau în medii umede.

Lidl anunță că aceste căști SilverCrest vor costa 90 de lei și vor putea fi pliate pentru a fi depozitate sau transportate mai ușor. Mai mult de atât, retailer-ul oferă garanție extinsă, de 3 ani, pentru acest produs. Căștile vor fi puse la vânzare începând cu 29 iulie.

Tot în magazinele Lidl au fost puse la vânzare și căștile Bluetooth true wireless, la prețul de 100 de lei.

Electrocasnicele oferite gratis de Lidl clienţilor fideli

Cei care obișnuiesc să își achiziționeze cele necesare traiului din supermarketul german vor avea parte de o surpriză. Electrocasnicele oferite gratis de Lidl clienților fideli pot fi obținute dacă îți faci cumpărăturile zilnice în cadrul lanțului de magazine. Află care sunt condițiile necesare pentru a-ți dota căminul cu aparatele gratuite oferite de Lidl.

Promoția se desfășoară în perioada lunii iulie, între 1.07 și 31.07, și îi vizează pe posesorii de card Lidl Plus, care scanează la fiecare vizită în magazin acest card, la casele de marcat. Tot ceea ce au de făcut clienții pentru a se bucura de electrocasnicele gratuite este să cumpere produse din magazinele Lidl România.

Astfel, pentru cumpărături de minimum 50 de lei, clienții se pot înscrie în concurs pentru câștigarea aparatelor puse la bătaie de lanțul de magazine.

Fiecare dintre cumpărătorii Lidl trebuie să se asigure că păstrează bonurile de cumpărături pentru a confirma achiziția, acestea regăsindu-se totodată și în aplicația Lidl Plus. După fiecare achiziție în valoare de 50 de lei, clienții Lidl pot beneficia de o șansă în plus de câștig pentru premiile puse în joc.

Acestea sunt: 10 roboți de bucătărie Monsieur Cusine, marca Silvercrest, 10 roboți de aspirare cu funcție de spălare, 15 espressoare Silvercrest sau 100 de vouchere, care oferă reducere de 250 de lei, sub forma a câte 5 cupoane de 50 de lei. Valoarea comercială totală a premiilor este de 43,925 lei. Unul dintre acestea ar putea fi premiul pe care îl câștigi chiar și tu dacă descarci aplicația Lidl Plus și îți faci cumpărăturile în unul dintre magazinele din toată țara.