Dispozitivul de la Lidl pe care orice şofer din Capitală îl va cumpăra. Preţul este foarte mic

Stan Filon 13.07.2021, 20:18
Dispozitivul de la Lidl pe care orice şofer din Capitală îl va cumpăra. Preţul este foarte mic

Lidl vine cu un produs ilegal în multe situații, dar foarte dorit de toți șoferii, mai ales de cei din București! Produsul respectiv este ediție limitată, așadar în cazul în care ratați să-l cumpărați, este posibil să nu vă mai întâlniți cu această ocazie, cel puțin nu la acest preț!

Lidl vinde un dispozitiv pe care orice şofer din Capitală îl va cumpăra

Mulți șoferi care nu au cumpărat un loc de parcare, dar chiar și cei care au făcut-o, se gândesc mereu cum să-și securizeze locul de parcare și cum să-l facă doar al lor. Șoferii din București cunosc sentimentul acela care intervine atunci când cauți loc de parcare timp de o oră și nu găsești nicăieri, însă atunci când ai plecat la lucru ai părăsit locul perfect de parcare.

L-ai vrea înapoi, iar Lidl vine cu o soluție în acest sens: oferta magazinului se va îmbunătăți cu un opritor. Este acel obiect care se montează în fața parcării și nu poate fi demontat decât de cel care posedă cheia. Acesta vine din fabrică cu trei chei și așadar poate fi folosit de toată familia. Și costă doar 100 de lei.

Lidl vinde un dispozitiv pe care orice sofer din Capitaa il va cumpara
Lidl vinde un dispozitiv pe care orice sofer din Capitaa il va cumpara

Vă aduce momente uluitoare de bucurie, dar vă poate aduce și cel puțin o amendă usturătoare

Trebuie menționat faptul că acest opritor v-ar putea aduce momente de maximă bucurie, atunci când știți că veți găsi un loc de parcare, dar vă poate aduce și o amendă serioasă, dacă încercați să ocupați astfel un loc de parcare care nu vă aparține.

Așadar, înainte de achiziționarea unui blocator, nu strică să consulți legislația din zona în care locuiești. Singurul sector din București în care Primăria permite folosirea blocatoarelor este sectorul 4. Cu o singură condiție, însă, ca aceste blocatoare să fie închiriate de la Primărie.

Dacă vrei să-l instalezi însă pe un spațiu privat, atunci acest opritor este ca o mană cerească. Vestea bună este că Lidl oferă un astfel de dispozitiv începând de luni 12 iulie. Blocatorul oferit săptămâna viitoare de Lidl poate fi montat în asfalt și are dimensiunile de 15 x 14 x 65 cm și cum spuneam vine din fabrică cu trei chei!

Dacă tot mergi la Lidl să-și cumperi opritor, verifică și celelalte oferte pentru țoferi. Una foarte atractivă o reprezintă lampa cu magnet, lanumai 60 de lei. Aceasta poate fi atașată acolo unde ai nevoie atunci când repari la mașină și are două trepte de intensitate. În plus, are acumulator Li-Ion cu capacitate de 2.200 mAh.

Andreea Vasile, protagonista comediei Ramon, face dezvăluiri
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...