Lidl aduce vedeta săptămânii. Produsul dorit de toată lumea e la un preţ imbatabil

Iancu Andreea 08.09.2021, 08:24
Lidl aduce vedeta săptămânii. Produsul dorit de toată lumea e la un preţ imbatabil

Clienții lanțului de magazine Lidl vor avea parte de noi surprize la raft, după ce retailerul german aduce produsul dorit de mulți la un preț extrem de competitiv. Dincolo de reducerile la produsele alimentare, magazinele Lidl România încearcă să răspundă nevoilor clienților și astfel introduc în oferta săptămânii 6-12 septembrie o serie de articole noi, utile pentru toată lumea. Printre acestea se remarcă și un produs ce s-ar putea dovedi extrem de binevenit în special în marile orașe.

Produsul pe care Lidl îl vinde la un preț imbatabil. Mulți români vor dori să îl cumpere

Catalogul săptămânal Lidl își surprinde clienții cu o mulțime de oferte la produsele alimentare, pentru casă sau grădină, dar nu numai. Lanțul de magazine încearcă să satisfacă nevoile consumatorilor și astfel lansează o mulțime de articole utile pentru întreaga familie. Printre noile propuneri de la promoție se numără și produsul dorit de toată lumea în ultima perioadă, pe care Lidl îl vinde la un preț imbatabil. Retailerul german a introdus în oferta sa o trotinetă electrică, marca Doc. Green, care poate fi achiziționată pentru prețul de 1.119 lei.

Aceasta dispune de frână electrică pe roata din spate, frână de frecare și roți de 8”. De asemenea, trotineta suportă o greutate maximă de 100 kg. Greutatea proprie este de 10,8 kg. Pe de altă parte, trotineta beneficiază de o baterie care se încarcă complet în 3,5 ore și oferă o autonomie de 13 km. Viteza maximă pe care o poți atinge cu acest vehicul este de 23 km/h, potrivit lidl.ro.

Produsul de la Lidl vândut la un preț imbatabil
Trotineta electrică aflată în oferta magazinelor Lidl în această perioadă

Alte oferte din catalogul Lidl din această săptămână

Dincolo de trotineta electrică prezentată anterior, catalogul Lidl aduce și alte oferte atractive pentru clienții săi. Dacă te-ai hotărât să faci trecerea de la o periuță normală la cea electrică ai la dispoziție oferta retailerului german. Periuța de dinți electrică Nevadent dispune de un cronometru de 2 minute și viteză de 4.500 de rotații pe minut și se regăsește la un preț de 40 de lei. De asemenea, avantajul este că în pachet sunt incluse și două capete.

Tot pentru îngrijire, Lidl propune un dispozitiv inedit pentru curățarea feței. Peria de curățare facială, cu acumulator, marca Silvercrest Personal Care costă doar 70 de lei. Aparatul acționează în trei moduri diferite, ajutând atât la exfolierea, curățarea în profunzime cât și masajul pielii. Peria dispune de opt niveluri de intensitate, iar pachetul conține două fețe: una pentru ten sensibil / normal și alta pentru tenul acneic / gras. Totodată, dispozitivul dispune de certificare IPX6 pentru rezistență la apă.