Lidia Vadim Tudor a minţit. Dovada clară că s-a căsătorit cu Dan-Alexandru Tano

Andra Daoud 21.11.2021, 14:44
Lidia Vadim Tudor a minţit. Dovada clară că s-a căsătorit cu Dan-Alexandru Tano

Lidia Vadim Tudor trece printr-o nouă dramă. La șase ani de când și-a pierdut tatăl, Lidia a rămas văduvă. Deși nu a recunoscut niciodată că ea și scriitorul Dan-Alexandru Tano au fost soț și soție, dovada căsătoriei a apărut în spațiul public. Scriitorul era mai mare decât ea cu 20 de ani, iar cununia ar fi avut loc vara trecută.

Dovada că Lidia Vadim Tudor și Dan-Alexandru Tano au fost căsătoriți

Fiica cea mare a tribunului și-a pierdut soțul, pe scriitorul Dan-Alexandru Tano, cu care nu a recunoscut niciodată că a fost căsătorită. Dovada a apărut însă în spațiul public, la scurt timp după moartea bărbatului. Se pare că Lidia și Dan-Alexandru s-au căsătorit în urmă cu patru luni, iar scriitorul a preluat, în momentul oficializării căsătoriei, numele de familie al soției lui.

Informația a fost făcută publică de către cancan.ro, care a publicat și dovada de netăgăduit în acest sens: certificatul de deces al bărbatului, pe care scrie clar Dan-Alexandru Vadim Tudor, în dreptul numelui. Nu se știe dacă schimbarea numelui de familie a fost dorința Lidiei sau dacă soțul ei și-a dorit să îi aducă un omagiu lui Cornelui Vadim Tudor în acest fel, însă este o certitudine faptul că bărbatul care i-a devenit soț Lidiei a preluat numele ei de familie.

Lidia Vadim Tudor a minţit. Dovada clară că s-a căsătorit cu Dan-Alexandru Tano
Lidia Vadim Tudor a minţit. Dovada clară că s-a căsătorit cu Dan-Alexandru Tano

Lidia Vadim Tudor nu a recunoscut căsătoria cu Dan-Alexandru Tano

Fiica tribunului a negat în repetate rânduri faptul că ar fi fost căsătorită cu scriitorul cu 20 de ani mai în vârstă decât ea și a acuzat presa că ar fi mințit. Invitată alături de sora ei la Teo Show, Lidia Vadim Tudor a spus că presa ”a sărit pe ea” și că informațiile privind căsătoria nu sunt adevărate:

Mare parte din presa din România este murdară. Nu este nimic adevărat! Nu am fost soția celui decedat. Despre noi, fiicele lui, s-a scris în presă că l-am otrăvit pe tata. Am învățat să răspundem cu prudentă și cu bun simț la tot. Să nu ne afecteze lucrurile astea!

Dacă aș fi fost căsătorită cu el, vă spuneam. Era un colaborator al revistei noastre. Era angajat la ziar. Exista o hârtie scrisă de mână, nu știu ce e cu ea. Domnul care a inițiat treaba asta mi-a pus cuvinte în gura, mi-a vorbit foarte urât.

Dan-Alexandru Tano avea 51 de ani și era cu 20 de ani mai mare decât fiica lui Corneliu Vadim Tudor. Cei doi s-au căsătorit, potrivit cancan.ro, pe 10 iulie. Mariajul a durat mai puțin de patru luni, iar pe 16 octombrie, Dan-Alexandru a murit, potrivit familie, de covid. Înmormântarea s-a desfășurat în mare secret, sub forma unei ceremonii intime, la care au participat doar familia și prietenii apropiați ai scriitorului.

Fiica cea mare a lui Cornelui Vadim Tudor are 31 de ani și lucrează în mediul academic. Lidia este asistent universitar în cadrul Universității Spiru Haret din București.

Urmăriți Impact.ro și pe