CNA, sesizat pentru emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1. Decolteul Loredanei Groza a fost problema

Diana Radu 06.11.2019, 14:03
CNA, sesizat pentru emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1. Decolteul Loredanei Groza a fost problema

Loredana Groza a fost invitată luni dimineața la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, pentru a-și promova noua piesă pe care a lansat-o împreună cu Voltaj – ”Dependența mea”. Însă, decolteul cu care s-a prezentat diva a stârnit nenumărate controverse, ba chiar a fost reclamat și la CNA.

CNA analizează emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani după ce Loredana Groza a apărut cu un decolteu extrem de generos

Loredana Groza apariție incendiară la o emisiune TV
Loredana Groza apariție incendiară la o emisiune TV

Emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de pe Antena 1 a fost reclamată la CNA după ce Loredana Groza s-a prezentat într-o ținută total nepotrivită la o oră accesibișă și minorilor. Drept urmare, CNA urmează să analizeze integral emisiunea în ședințele următoare, iar ulterior să întocmească un raport de monitorizare.

După o primă parte în care cadrele au surprins cu generozitate planuri în care se vedea ținuta artistei, postul de televiziune Antena 1 a ales alte variante de cadre, prim-planuri care evitau imaginile cu decolteul Loredanei.

Și fanii vedetei au comentat imediat modul în care diva a ales să se îmbrace la emisiunea ”Natza cu Răzvan și Dani”. Unii i-au admirat curajul în timp ce alții au criticat-o.

„Urât cu sânii așa expuși! Cu un decolteu puțin mai decent ți-ar sta perfect. Sau este doar o strategie de imagine… atunci e perfect!/Erai mult prea frumoasa. Eu am crescut cantand melodiile tale. Te iubeam asa cum te vedeam. Simpla si plina de viata…. Asta nu inseamna caci nu te stimez. Ai fost si ai sa fii mereu una dintre cantaretele mele preferate.

Loredana ai fi fost si mai superba daca ai fi un model de femeie care isi accepta frumusetea in ridurile vietii….. Erai superba si te admiram enorm. Tu nu aveai absolut nevoie de asa ceva, erai atat de frumoasa!!!! Loredana pura din „Buna seara iubito”!!!!”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor virtuali

Urmăriți Impact.ro și pe