Lidia Buble s-a dat singură de gol. Cum a ajuns să fure din magazine, dezvăluirile uluitoare ale artistei

Ioana Bucur 08.07.2022, 10:18

Astăzi este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din showbiz-ul românesc și se bucură din plin de o viață fără grija banilor, putând să își satisfacă aproape orice dorință. Însă lucrurile nu au fost mereu așa. Lidia Buble s-a dat singură de gol, într-un interviu recent. Artista a povestit cum a ajuns să fure din magazine, spunând că a fost cea mai grea perioadă a vieții ei, dar de care nu îi este rușine să vorbească.

Lidia Buble a povestit cum a ajuns să fure din magazine

Înainte să fie Lidia Buble, artista cunoscută în întreaga țară cu aproape un milion și jumătate de urmăritori pe Instagram, a fost o tânără ambițioasă, curajoasă, care a plecat din Deva visând la o viață fabuloasă în București. Drumul până la succes nu a fost deloc ușor.

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Lidia Buble a povestit cum a ajuns să fure din magazine. Abia se mutase în București, avea doar 40 de lei în buzunar, era studentă, avea de plătit chirie, iar banii abia îi ajungeau.

Nu o dată a ajuns să rămână cu buzunarele goale, neavând bani să își cumpere nici mâncare. Îi era rușine să pună mâna pe telefon și să își sune părinții pentru a le cere ajutorul, așa că a fost nevoită să găsească o cale de a supraviețui.

Lidia Buble, cucerita iremediabil de un barbat celebru 6
Lidia Buble, cucerita iremediabil de un barbat celebru 6

„Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”

Artista a povestit că mergea în magazine și se oprea la raionul cu biscuiți vărsați, unde mânca mai multe bucăți, fără să fie văzută.

„Unul dintre cele mai grele momente din viaţa mea a fost exact momentul în care am ajuns în Bucureşti, cu fix 40 de lei în buzunar. Îmi era atât de ruşine să pun mâna pe telefon, să îl sun pe tati, să îmi dea bani de chirie. M-am înscris şi la facultate, ştiam la ce mă înham. Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă în comparaţie cu cea de acasă, de la Deva. M-am trezit efectiv singură, într-un oraş atât de mare, fără prieteni, fără nimeni.

Au fost foarte multe luni în care rămâneam fără bani de mâncare şi mergeam prin supermarketuri, este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine. Eu la momentul respectiv nu am privit-o ca pe un furt sau ca pe ceva rău. Sunt acei biscuiţi vărsaţi, treceam pe acolo şi mâncam câte un biscuite de foame, aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă, pentru că nu mai aveam bani nici de transport în comun. Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”, a povestit Lidia Buble.

Artista a mărturisit că nu a visat niciodată că ar putea să ajungă unde este astăzi: „N-am visat niciodată să ajung aici. Până să devin artist, eu am avut mai multe joburi, am pornit dintr-un cimitir şi am ajuns pe cele mai mari scene de la noi din ţară”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...