Lidia Buble, de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă vedeta pe stradă (Exclusiv)

Andra Daoud 07.07.2022, 05:30

Lidia Buble a trecut prin câteva schimbări în viața persoanlă, care și-au pus amprenta și asupra felului în care arată. Vedeta și-a schimbat culoarea părului în urmă cu câteva luni, însă nu este singura diferență pe care fanii ei au remarcat-o. Cum a fost surprinsă Lidia Buble pe stradă, în zona în care locuiește presupusul ei iubit.

Lidia Buble, complet schimbată în ultima perioadă

Lidia Buble a intrat în atenția presei în ultimele luni, mai ales după ce s-a scris că ar avea o relație cu milionarul Horațiu Nicolau. Chiar dacă artista nu a confirmat până în prezent legătura amoroasă cu bărbatul mai în vârstă decât ea, jurnaliștii și fanii au remarcat câteva detalii care o dau de gol. Lidia și-a schimbat culoarea părului, în urmă cu câteva luni, dar și stilul vestimentar.

Aparițiile din ultima perioadă ale vedetei sunt mult mai elegante, iar dovadă stă felul în care au surprins-o recent paparazzii impact.ro. Lidia a fost fotografiată în zona de nord a Bucureștiului, în cartierul unde ar locui presupusul său iubit. Cu o pereche de ochelari de soare supradimensionați, părul prins în coc și o ținută alb-negru, Lidia a încercat să treacă neobservată, însă paparazzii impact.ro au fost pe fază.

Lidia Buble, de nerecunoscut. Cum a fost surprinsa vedeta pe strada
Lidia Buble, surprinsa de paparazzi

Vacanță romantică în Grecia

După ce s-a despărțit de actorul columbian Harlys Becerra, Lidia Buble a fost cât se poate de discretă în ceea ce privește viața ei sentimentală. Zvonurile cu privire la faptul că ar avea o relație cu Horațiu Nicolau, un afacerist cu 30 de ani mai în vârstă decât ea, au apărut în urmă cu luni bune, însă artista nu le-a confirmat, nici nu le-a infirmat. Cei doi au fost surprinși în multe ocazii în timp ce luau masa în restaurante de lux din București.

Lidia s-a întors recent dintr-o vacanță din Grecia, în care nu ar fi fost singură. Cântăreața a publicat pe contul personal de Instagram imagini în care se vedea o mână de bărbat, iar fanii ei au făcut imediat legătura cu afaceristul cu care se spune că formează un cuplu.

Anul trecut, Lidia Buble a avut o relație de câteva luni cu actorul columbian Harlys Becerra și făcea naveta des la Ibiza, acolo unde se întâlneau în vacanțe. Chiar dacă a încercat să țină totul în secret, faptul că amândoi publicau fotografii din aceleași locuri i-a dat de gol.

Lidia și-a asumat până la urmă relația în mod public, iar actorul chiar a venit de câteva ori în vizită în România, unde i-a cunoscut o parte din familie și prieteni. Lucrurile nu au mers între ei, iar spre finalul anului trecut, cei doi și-au spus „adio”.

Urmăriți Impact.ro și pe