Lidia Buble, reproșuri publice pentru mama ei: “Nu mi se pare normal așa ceva!”

Ana Anitoiu 08.10.2020, 13:40
Lidia Buble, reproșuri publice pentru mama ei: “Nu mi se pare normal așa ceva!”

Lidia Buble a făcut reproșuri publice pentru mama ei. Cântăreața a certat-o, în văzul tuturor, pentru un gest despre care a spus că nu i se pare ”normal”.

Ce reproșuri publice i-a făcut Lidia Buble mamei sale

Lidia Buble are familie mare, cu 11 copii la părinți. Recent, însă, cântăreața a dezvăluit pe internet că mama ei a făcut un gest ce ei i se pare anormal.

”Am și eu de făcut o reclamație aici pe Instagram, pentru mama mea. Mami, tu nu ai Instagram, nu poți vedea. Nu mi se pare normal ca eu, care stau în România, în București, să nu primesc zacuscă și alte bunătăți pe care le-a primit astăzi sora mea, Estera, ea stând în Austria.

Deci…nu mi se pare normal așa ceva. Cum să ajungă mai repede pachetul la ea, decât la mine”, s-a plâns Lidia Buble, cu umor, pe contul ei de Instagram.

Lidia Buble, reproșuri publice pentru mama ei: “Nu mi se pare normal așa ceva!”

Lidia Buble, mesaj pentru una dintre surorile ei

Totuși, se pare că Lidia Buble este cea mai norocoasă, dintre ea și sora ei, Estera. Cântăreața i-a scris acesteia, pe Instagram, că ea este cea care o poate îmbrățișa pe mama lor.

”Daaaar, am fost mare noroc că mama mea ajunge mâine în Capitală și nu numai că îmi aduce zacuscă, dar eu o voi putea strânge în brațe, Estera, iar tu nuuu! Mâine este rândul meu, de-abia aștept să mă întâlnesc cu mami. Tu doar vei tânji după asta! Zilele trecute, să știi că am primit și eu 3 borcane cu zacuscă.

Și ce crezi, soră dragă…În plus, față de tine, voi primi și brânză făcută de fratele meu. Iar pe lângă brânza de la mama o să primesc și tăiței. Ce dor îmi era să vină mama cu plasa de rafie. Nu m-aș mira să vină cu supă la borcan. Mă aștept să vină cu un tir, ceva. O să primesc și dulceață, o să primesc mai multe”, a mai spus Lidia Buble.

Vezi și: Răzvan Simion a postat o poză cu Lidia Buble și presupusul ei iubit. Ce a scris acesta în descrierea pozei

Recent, a apărut un zvon potrivit căruia, după despărțirea de prezentatorul TV Răzvan Simion, Lidia Buble ar avea o relație cu Cornel Ilie de la Vunk. Cei doi au lansat piesa cu videoclip ”Vino, du-te”, iar mulți fani au spus că imaginile ar sugera că există ceva între ei.

Totuși, Lidia Buble și Cornel Ilie au spus că nu au o relație amoroasă. Amândoi au ținut să pună capăt acestui zvon.

”Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta”, a spus Lidia Buble.

De asemenea, Cornel Ilie a spus că el și Lidia Buble nu au o relație amoroasă, ci doar o piesă. El a adăugat că el a fost cel care a făcut scenariul clipului și că și-a dorit ca povestea vizuală să fie puternică, așa cum sunt și versurile cântecului.

Urmăriți Impact.ro și pe