O vedetă din România primește sume colosale de bani ca să reprezinte unul dintre cele mai mari branduri din lume

Ana Anitoiu, Adrian Dumitru 14.11.2021, 17:43

O vedetă din România primește sume colosale de bani ca să reprezinte unul dintre cele mai mari branduri din lume. Acestea îi rotunjesc veniturile considerabile pe care le are deja din alte activități pentru care fanii o apreciază.

Ce vedetă din România primește sume colosale de bani de la un brand celebru

Vedeta din România care primește sume colosale de bani de la un brand celebru are venituri de care nu se poate plânge chiar și exclusiv din activitatea ei artistică. Totuși, reclamele pe care le face pentru faimoasa companie îi măresc averea considerabil.

În anul 2017, firma ei a funcționat o singură lună și a obținut un profit net de 111.441 de lei. Adică peste 20.000 de euro la scurt timp de la înființare. Ulterior, în 2018, profitul a fost de două ori mai mic față de cel din prima lună după lansare. Apoi, s-a redresat, înregistrând un profit net de 198.824 de lei, sumă echivalentă cu peste 40.000 de euro.

De ceva timp, vedeta face reclamă la telefoanele Huawei, ceea ce îi crește veniturile considerabil. În prezent, Lidia Buble se ocupă de promovarea telefonului Huawei Nova 9. În perioada 27 ocotmbrie – 1 noiembrie s-a desfășurat un concurs cu premii pentru câștigători.

O vedeta din Romania primeste sume colosale de bani ca sa reprezinte unul dintre cele mai mari branduri din lume
Lidia Buble

Norocoșii au fost invitați să participe la un atelier video a cărui temă a fost filmarea unui videoclip al Lidiei Buble, respectiv un atelier a cărui temă a fost o ședință foto cu artista. Pentru a se bucura de aceste oportunități, câștigătorilor le-a fost impusă prezentarea unui certificat european digital Covid-19 prin care să arate fie că sunt vaccinați împotriva coronavirusului, vindecați recent de boală sau testați negativ.

În plus, Lidia Buble a publicat pe conturile sale de pe rețelele sociale imagini în care promovează telefoane Huawei. ”Sunt îndrăgostită de Huawei Nova 9”, a scris cântăreața lângă un clip.

Cum își mai mărește vedeta veniturile

Lidia Buble nu câștigă doar din campaniile Huawei și din activitatea muzicală. Cântăreața a făcut echipă cu una dintre surorile ei, Estera, și a acceptat provocarea ”Asia Express” de la Antena 1, unde ar fi cea mai bine plătită concurentă.

Pentru doar două zile petrecute pe traseu, Estera, sora cântăreței, primește 800 de euro în timp ce Lidia Buble încasează 2000 de euro pentru o singură emisiune, potrivit surselor Impact.ro.

Totuși, viața nu este toată roz pentru Lidia Buble. Recent, cântăreața a povestit că s-a ales cu o problemă de sănătate în timpul participării la actualul sezon al emisiunii ”Asia Express”.

”Cum a fost să cărăm 200 kg de vase pe un cărucior fără margini și pe un drum în pantă? Am simțit că se rupe mijlocul meu și brațele simțeam cum se desprind ușor din umeri, iar când am ajuns în România, după un consult la medic, am aflat că m-am ales și cu o frumoasă hernie de disc”, a povestit ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...