Lidia Buble, cucerită iremediabil de un bărbat celebru. Artista și-a declarat dragostea în public: „I-aș ierta orice”

Andra Daoud 06.06.2022, 16:35

Lidia Buble are o pasiune mai veche pentru un actor celebru de la Hollywood. Artista nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul că îl admiră și că este bărbatul visurilor ei, iar recent a dezvăluit că are și câteva lucruri în comun cu el. Lidia Buble spune că este bărbatul ideal pentru ea și că, dacă ar avea șansa să fie împreună, i-ar putea ierta absolut orice.

Lidia Buble iubește platonic un bărbat celebru

Încă de pe vremea când forma un cuplu cu Răzvan Simion, Lidia Buble a declarat că are o pasiune pentru un actor celebru. Este vorba despre Johnny Depp, despre care la vremea respectivă spunea și că seamănă fizic cu Răzvan de la Neatza.

Chiar dacă acea relație s-a încheiat de ani buni, iubirea Lidiei pentru actorul de la Hollywood a rămas la fel. Cântăreața a dezvăluit că a urmărit cu sufletul la gură procesul dintre el și fosta soție și chiar s-a rugat ca Johnny să câștige în instanță.

„Am făcut și o postare pe profilul meu de Instagram, legat de treaba asta. Nu pot decât să mă bucur că feblețea vieții mele a ieșit învingător. Știam. M-am rugat: ‘Doamne, trimite Tu armata ta de îngeri să fie totul bine!’ Chiar mă bucur mult. Bineînțeles că m-am uitat. Sunt cu ochii pe el în continuare”, a dezvăluit Lidia Buble, într-un interviu pentru EGO.ro.

Sunt născuți în aceeași zi

Coincidența face ca Lidia Buble și Johnny Depp să fie născuți în aceeași zi, mai exact pe 9 iunie, doar că la 30 de ani distanță. Diferența de vârstă nu ar fi însă un impediment, spune aceeași Lidia Buble, care afirmă că i-ar ierta absolut orice bărbatului vieții ei, dacă ar avea șansa să îl întâlnească în realitate și să se lege o relație.

„Să știi că eu sunt o persoană foarte perseverentă și nu mă descurajez ușor. Îmi place ca mereu să fiu pozitivă. Este singurul bărbat pe care l-aș aștepta și o viață. Nu vreau să mă pronunț în legătură cu procesul, dar eu nu mă dezic de el, în continuare rămâne feblețea mea. Este bărbatul căruia i-aș ierta orice”, a mai spus artista.

Lidia Buble, cucerita iremediabil de un barbat celebru 6
Johnny Depp a castigat procesul impotriva fostei sotii

Amândoi colecționează păpuși Barbie

Lidia Buble și Johnny Depp au în comun mai mult decât ziua de naștere. Ambii colecționează același lucru: păpuși Barbie, iar artista spune că a aflat întâmplător despre această pasiune a actorului din „Pirații din Caraibe”. Cântăreața a afirmat, mai în glumă, mai în serios, că i-ar plăcea să se întâlnească la un moment dat și să facă schimb de dubluri.

„Spune tu, care erau șansele ca amândoi să colecționăm păpuși Barbie? Îți spun sincer că eram într-o zi în trafic, ascultam unul dintre posturile de radio de la noi și vorbeau despre un interviu pe care el îl dăduse pentru un anumit trust și mi-am dat seama că avem foarte multe în comun. Noi suntem născuți și în aceeași zi, ca să înțelegi câte ne leagă. Nu e nimic întâmplător și ambii colecționăm păpuși Barbie. Poate într-o zi o să ne întâlnim și o să facem schimb dacă avem dubluri”, a mai spus Lidia Buble, în cadrul aceluiași interviu.

 

Urmăriți Impact.ro și pe