Cum a reacţionat Răzvan Simion când a ascultat noua piesă a Lidiei Buble. Mai rar aşa ceva: „Ce naiba să fac?!”

Badea Violeta 11.03.2022, 15:51

În urmă cu aproximativ doi ani, Răzvan Simion și Lidia Buble anunțau că s-au despărțit, după mai bine de cinci ani de iubire intensă. Deși au decis să pornească pe drumuri separate, cei doi au rămas prieteni și de fiecare dată se laudă reciproc în interviuri. Iată cum a reacționat prezentatorul TV atunci când a ascultat ultima piesă lansată de fosta sa iubită!

Lidia Buble, față în față cu Răzvan Simion

Răzvan Simion și Lidia Buble au trăit o frumoasă poveste de iubire. Atunci când s-au cunoscut, prezentatorul de la Antena 1 era căsătorit, lucru care i-a atras multe critici frumoasei soliste.

Cu toate astea, cei doi nu au ținut cont de părerea celor din jur și și-au văzut de relație în continuare. Totuși, fericirea lor nu a durat prea mult și după mai bine de cinci ani s-a ajuns la separare. Vestea i-a surprins pe fanii celor doi, mai ales că mulți dintre aceștia sperau să-i vadă la altar.

La distanță de doi ani de la despărțire, Răzvan Simion și Lidia Buble s-au aflat, din nou, față în față. Invitată în emisiunea matinală pe care o prezintă fostul ei iubit și Dani Oțil, frumoasa cântăreață a vorbit despre noua sa piesă lansată recent, dar a oferit și câteva detalii despre viața personală. Cel care a încercat să o descoasă a fost Dani Oțil.

„Este o situație prin care toți am trecut la un moment dat, chiar și voi, nu doar femeile. Bărbații o pot lua și ei ca atare.

Este o piesă din suflet, merge foarte bine pe toate rețelele”, i-a răspuns Lidia Buble prezentatorului curios să afle cui i-a dedicat solista melodia.

Cum a reactionat Razvan Simion cand a ascultat noua melodie a Lidie Buble

Răzvan Simion, reacție după ce Lidia Buble a lansat o nouă piesă

În timp ce Lidia Buble discuta cu Dani Oțil, Răzvan Simion a ascultat și nu a simțit nevoia să intervină. La un moment dat, prezentatorul TV s-a emoționat după ce Lidia i-a mulțumit pentru că a ajutat-o la crearea videoclipului. De asemenea, acesta a dezvăluit că el și Cătălin Rizea, soțul Addei, au fost extrem de impresionați de versurile piesei.

„Dar și amărâtul de Rizea? Eu am stat cu el pe telefon, am vorbit, ne-am emoționat. Ce naiba să fac. Eu cu Rizea, n-ai treabă, ne emoționăm ca doi copii.

Ne citeam la telefon scenariul videoclipului și a fost foarte emoționat. Ele n-au nicio treabă”, a spus și Răzvan Simion.

„Nu e vorba că n-am nicio treabă, poate sunt și eu emoționată”, a adăugat Lidia.

Urmăriți Impact.ro și pe