Lidia Buble, apariție incendiară în plină stradă. Artista a lăsat la vedere mai mult decât trebuia. Detaliul pe care l-au observat imediat fanii

Madlen Moraru / 22.07.2020, 15:43

Lidia Buble a avut o apariție incendiară, pe care fanii nu puteau să o neglijeze sub nicio formă. Artista a lăsat la vedere mai mult decât trebuia, ceea ce i-a pus pe urmăritorii săi pe gânduri. Solista este cu siguranță una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. De aceea, și numărul celor care sunt la curent cu activitatea ei de zi cu zi este unul impresionant.

Lidia Buble, apariție incendiară în plină stradă. Artista a lăsat la vedere mai mult decât trebuia

Lidia Buble pare că trece, încetul cu încetul, peste despărțirea de Răzvan Simion. Artista s-a afișat într-o ținută foarte provocatoare, în plină pandemie. Solista a fost surprinsă în momentul în care a coborât din mașina ei, un model de Mustang, de culoare roșie. Fosta iubită a prezentatorului de la matinalul Antena 1 i-a lăsat pe fanii ei fără cuvinte.

Lidia Buble, apariție incendiară în plină stradă. Artista a lăsat la vedere mai mult decât trebuia. Detaliul pe care l-au observat imediat fanii
Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit cu câteva săptămâni în urmă

Nu reprezintă vreun secret că Lidia Buble arată foarte bine. Solista face eforturi considerabile pentru a se menține în formă și are o siluetă de zile mari. De când s-a despărțit de Răzvan Simion, aceasta a lansat și o nouă melodie, alături de un clip în care a pozat și în ipostaze provocatoare. În urmă cu câteva zile, cei de la cancan.ro au surprins-o pe Lidia Buble când se plimba cu mașina prin Capitală și a făcut o oprire. În momentul în care s-a dat jos din mașina ei, trecătorii au putut observa o divă foarte sexy, îmbrăcată complet în alb. Lidia a ales o salopetă în această nuanță de vară la care a asortat și o pereche de pantofi cu toc stiletto.

Detaliul pe care l-au observat imediat fanii

Blondina și-a evidențiat formele prin vestimentația pe care a ales-o și a fost admirată minute în șir de către cei din jur, aflați întâmplător prin zonă. Apariția vedetei a fost una într-o salopetă scurtă, decoltată și care i-a pus în vedere formele bine definite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI