Cum s-a destrăbălat Lidia Buble în vacanță la Saint Tropez. Ce va spune tatăl pastor când va vedea imaginile?

Iancu Andreea / 17.08.2020, 19:22
Cum s-a destrăbălat Lidia Buble în vacanță la Saint Tropez. Ce va spune tatăl pastor când va vedea imaginile?

Lidia Buble se află pe culmile succesului, motiv pentru care a ales pentru vacanța din acest an o destinație exclusivistă. Vedeta, care se presupune că trebuia să sufere după despărțirea de iubitul său, Răzvan Simion, s-a distrat de minune în vacanță. Totuși, modul în care a ales să se prezinte este unul total neașteptat, mai ales pentru familia sa, unde primează frica de Dumnezeu.

Vedeta s-a destrăbălat la Saint Tropez

Centrul distracției și al oamenilor cu bani, Saint Tropez, a devenit locul de relaxare al Lidiei Buble. Astfel, înarmată cu chef de petrecere, artista a aterizat pe Coasta de Azur. Înconjurată de milionari, muzică la maximum și șampanie, Lidia s-a bronzat și a dansat pe plajele și în cluburile exclusiviste.

Totuși, nu acest lucru a atras atenția, ci compania Lidiei. Cântăreața a decis să nu se resemneze în brațele altui bărbat, ci să aibă alături una dintre prietenele sale.  Vedeta a apărut în compania Denisei Potecaru, o bună prietenă de-a sa.

Lidia Buble și Denisa Potecaru, în vacanța din Saint Tropez foto - spynews.ro
Lidia Buble și Denisa Potecaru, în vacanța din Saint Tropez
foto – spynews.ro

Lidia Buble, nu mai este o fată bună

Artista a renunțat la ceea ce tatăl său, pastor fiind, a învățat-o. Astfel, Lidia a atras toate privirile atunci când a apărut într-o seară de mână cu prietena sa. Cele două “partenere” și-au asortat și ținutele, astfel încât look-ul să fie complet. Ambele au optat pentru o vestimentație îndrăzneață, cu fuste mini și top-uri crop.

Totuși, pentru a se deosebi, Lidia a ales o culoare strălucitoare, un bleu-argintiu, în timp ce Denisa a optat pentru o combinație într-un roșu aprins. Culoarea pantofilor a fost însă inversată între cele două prietene.

Potrivit surselor fanatik.ro, în clubul în care cele două au decis să se distreze, masca și distanțarea socială au lipsit cu desăvârșire. De asemenea, la petrecere a apărut chiar și Florin Salam, semn că locația este una obișnuită pentru persoanele influente din România, conform spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI