Unde au fost prinși Lidia Buble și Răzvan Simion. Ce oameni care s-au despărțit fac asta împreună?

Elena Avramescu 30.07.2020, 11:19
Unde au fost prinși Lidia Buble și Răzvan Simion. Ce oameni care s-au despărțit fac asta împreună?

Despărțirea dintre Răzvan Simion și Lidia Buble a șocat pe toată lumea, fiindcă mulți credeau că vor rezista mult timp împreună, după ce au avut un început de relație tumultuos.

Lidia Buble și Răzvan Simion, surprinși împreună

Se pare însă că cei doi nu pot sta departe unul de altul și mai au multe lucruri în comun, astfel că zilele trecute, cei doi au fost surprinși de paparazzi WOWbiz.ro, în zona Dorobanți.

Răzvan Simion a fost surprins primul, în timp ce se afla în fața unui atelier de croitorie. Acesta nu părea în apele sale și vreme de câteva minute s-a tot plimbat în jurul clădirii. Însă ceea ce s-a descoperit după a fost faptul că în fața casei era parcată mașina Lidiei Buble, fosta sa iubită.

Unde au fost prinși Lidia Buble și Răzvan Simion
Unde au fost prinși Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună?

După câteva minute de agitație, Răzvan a decis să intre în cladirea cu pricina, iar la scurt timp a ieșit afară cu nimeni alta decât Lidia Buble, care era însoțită de dansatoarele ei. Aparent au fost după câteva ținute de scenă pentru viitoarele concerte.

Însă Razvan Simion a schimbat direcția după ce a ieșit din clădire și s-a îndreptat către o stradă laturalnică, unde avea parcată mașina, în timp ce Lidia Buble și-a lăsat hainele în portbagajul mașinii sale. În doar câteva minute, pe aceeași stradă a apărut și Razvan, în SUV-ul lui, cu masca la gură.

Răzvan Simion și Lidia Buble, surprinși în aceeași mașină

Ceea ce a fost surprinzător a fost faptul că Lidia s-a urcat la el în mașină, iar dansatoarele s-au urcat în spate. Chiar dacă totul indică faptul că cei doi s-au împăcat și își petrec iar tot timpul împreună, se pare că lucrurile nu stau chiar așa.

Răzvan Simion a rămas managerul Lidiei Buble, astfel că este nevoit să se ocupe de cariera artistei și de tot ceea ce ține de ea. Relația dintre cei doi a rămas strict profesională, cel puțin pentru prezent. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile.