Lidia Buble a mărturisit: “M-a bătut de față cu toți”

Redacția IMPACT 11.05.2020, 14:41
Lidia Buble a mărturisit: “M-a bătut de față cu toți”

Lidia Buble a mărturisit într-o emisiune TV câteva umilințe dureroase prin care a trecut în copilărie. Se pare că celebra cântăreață era supusă unor corecții fizice de către tatăl său, pastor penticostal. Aceasta își amintește cum o dată a bătut-o de față cu toți colegii săi.

Lidia Buble, mărturisiri dureroase din coplilărie

Artista a vorbit despre episoadele dureroase din copilăria sa. Lidia Buble spune că a fost supusă de mai multe ori la umilințe și bătăi de către tatăl ei. Dacă ajungea mai târziu de ora 22:00 acasă, tatăl ei nu o mai primea în casă, așa că era nevoită să doarmă pe preș. „Mi s-a întâmplat de multe ori să dorm pe preș. Dacă întârziam peste ora 10, auzeam: du-te de unde ai venit!”, a povestit artista.

lidia buble, bataie, copilarie
Lidia Buble împreună cu tatăl său

Însă, una dintre cele mai mari umilințe le-a trăit atunci când tatăl ei a venit la școală și a bătut-o de față cu ceilalți colegi. Artista spune că în acel moment și-ar fi dorit să intre în pământ de rușine. „A venit tata la școală, făcusem eu o gafă foarte mare și m-a bătut de față cu toți colegii. Păi atunci îmi venea să fac o groapă mare și să intru în pământ. M-am simțit prost, îți dai seama!”, a mărturisit Lidia Buble.

Lidia Buble, provine dintr-o familie cu zece frați, iar tatăl ei a fost extrem de exigent și la categoria băieți. Pastorul nu a vrut să cunoască niciun iubit de-al fiicelor sale până ce nu se căsătoresc cu acel băiat. Așa i s-a întâmplat Lidiei și cu Răzvan Simion.

În luna mai, Lidia Buble s-a mutat pentru o scurtă perioadă de timp la Deva, pentru a fi alături de tatăl său, care potrivit artistei nu s-a simțit prea bine. „Am venit ca să am grijă de tati și să o ajut pe mama. Tata nu se simte bine de două luni. Ei au avut grijă de noi atâția ani, iar acum este rândul nostru”, a declarat Lidia.

Urmăriți Impact.ro și pe