Lia Olguța Vasilescu, surpriză imensă la Craiova. Cine a trădat chiar de ziua ei

Stan Filon 18.11.2020, 19:50
Lia Olguța Vasilescu, surpriză imensă la Craiova. Cine a trădat chiar de ziua ei

Lia Olguța Vasilescu a dat lovitura de grație PNL, chiar de ziua ei de naștere! După ce a câștigat poziția de primar al Craiovei, acum s-a asigurat că are și majoritate în Consiliul Local! Cum s-a ajuns aici? Ei bine, Lia Olguța Vasilescu a făcut totul posibil după ce a avut un om în interiorul PNL! Așadar, trădare mare astăzi la PNL Craiova! Liberalii sunt furioși și spun că lucrurile nu vor rămâne așa.

Lia Olguța Vasilescu și-a asigurat majoritatea în Consiliul Local Craiova, după trădarea unui liberal

Chiar în ziua în care a împlinit 46 de ani, Vasilescu a primit un cadou nesperat de la un trădător din PNL, care a votat pe bandă rulantă candidații propuși de Partidul Social-Democrat, în defavoarea propriilor săi candidați. Cel arătat cu degetul este Dan Diaconu, care și-a pus în cap toată conducerea PNL Craiova.

Cei de la PSD au obtinut majoritatea in Consiliul Local Craiova, dar și două posturi de viceprimar, cu ajutorul votului consilierului PNL, Dan Diaconu. Acesta a trădat și a votat candidații propuși de social-democrați. Așa s-a ajuns ca alianța PSD-PER, cu ajutorul consilierului PNL Dan Diaconu, și-a validat cei doi viceprimari, Aurelia Filip si Daniela Barbu, consilierii PNL-USR-PLUS pierzand majoritatea în CL Craiova.

Lia Olguta Vasilescu si-a asigurat majoritatea in Consiliul Local Craiova
Lia Olguta Vasilescu si-a asigurat majoritatea in Consiliul Local Craiova

PNL speră la o răsturnare de situație

Marian Vasile, consilierul PNL care fusese propus pentru un post de viceprimar, a declarat ca în cel mai scurt timp PNL și Alianța USR-PLUS îți vor reconstitui majoritatea în Consiliul Local Craiova.

”Din punctul nostru de vedere, Lia Olguta Vasilescu s-a autointitulat primarul Craiovei, noi neavand nici pana astazi dovada juramantului dansei si nu stim cum a primit esarfa in sedinta care nu a avut loc saptamana trecuta.

Continua cu aceleasi proceduri specifice dansei si PSD, construind efemer o majoritate in Consiliul Local prin targuirea voturilor craiovenilor, care nu i-au dat ei majoritate in CL. Sa-i fie rusine si dansei si colegului nostru, pe care il asteptam astazi pana la ora 16.00 sa-si dea demisia. La ora 16.00 avem sedinta de Birou Permanent Local si vom lua o decizie in privinta excluderii lui. Asigur craiovenii ca, in cel mai scurt timp, vom reconstitui majoritatea in CL, asa cum ei au votat”, a spus Marian Vasile.

USR-ul tună și fulgeră! Cezar Dragoescu de la USR, cel care era propunerea USR-PLUS pentru cel de-al doilea post de viceprimar al Craiovei, spune că mutarea lui Diaconu este o mare mizerie.

”Acest tradator, Dan Diaconu, nu reprezinta PNL, el va fi exclus”

”Din pacate, azi am asistat cu totii la o mare mizerie, viitorul fost consilier Dan Diaconu, de la PNL, actualmente PSD, PER, cred ca nici el nu stie din ce face parte, sper ca in cel mai scurt timp sa nu mai faca parte din Consiliu Local Craiova, astfel incat in viitor sa avem din nou majoritate.

Ceea ce s-a intamplat este o bataie de joc la adresa cetatenilor Craiovei, o majoritate efemera, de conjunctura, negociata pe sub mese. Noi vom continua lupta si vom fi aici pentru urmatorii patru ani sa ne opunem acestei caracatite PSD”, a spus Dragoescu.

”Acest tradator, Dan Diaconu, nu reprezinta PNL, el va fi exclus, chiar daca nu vine sa isi dea demisia. E evident ca nu va veni. Si-a batut joc de toata majoritatea de dreapta, de toata munca noastra si a vandut viitorul nostru, al intregii comunitati craiovene pentru urmatorii patru ani. Sa-i fie rusine, este un zero barat si pentru noi nu reprezinta nimic altceva decat un tradator”, a afirmat si Cosmin Coratu, conform ziare.com.