Lia Bugnar spune lucrurilor pe nume pentru prima oară după despărțirea de Anghel Damian. Dezvăluirile inedite ale actriței. „M-a lovit tancul”

Anca Manolica 22.09.2022, 15:22
Lia Bugnar spune lucrurilor pe nume pentru prima oară după despărțirea de Anghel Damian. Dezvăluirile inedite ale actriței. „M-a lovit tancul”

Lia Bugnar a trăit o frumoasă poveste de iubire împreună cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, de la Pro TV, însă cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Acum scenarista iese în față și spune lucrurilor pe nume pentru prima oară după despărțirea de acesta. Cum s-a simțit după această ruptură grea. Dezvăluirile inedite ale actriței. „M-a lovit tancul”

Lia Bugnar, dezvăluiri după despărțirea de Anghel Damian

Invitată în cadrul show-ul digital „Întrebarea Mesei Rotunde”, de la Pro TV, moderată de Marius Manole, scenarista Lia Bugnar a făcut o serie de dezvăluiri despre relația sa cu Anghel Damian. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire vreme de opt ani, dar recent au ales să pună capăt relației. În prezent, bărbatul formează un cuplu cu artista Theo Rose, actriță și în serial, al cărei scenarist este chiar Lia Bugnar.

După ce s-a aflat faptul că cei doi proaspăt amorezi formează un cuplu, toți fanii s-au întrebat ce s-a întâmplat între regizor și Lia Bugnar. Acesta și-a asumat relația și a ținut să precizeze că nu a fost vorba de înșelat.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut.”, a spus bărbatul acum ceva timp, pentru Cancan.

Lia Bugnar și Anghel Damian
Lia Bugnar și Anghel Damian

A ales să stea tăcută până acum

Întrebată până acum despre motivul pentru care relația dintre ea și Anghel s-a sfârșit, fosta participantă la emisiunea Asia Express, sezonul 3, a ales să rămână discretă și să nu se implice în ceea ce se zvonește în presă.

Însă, invitată fiind în sezonul 4 al show-ului digital „Întrebarea Mesei Rotunde”, scenarista Lia Bugnar, i-a făcut dezvăluiri în premieră despre viața personală și profesională, oferind detalii și despre fostul său partener de viață.

„M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile. Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă”, a spus Lia Bugnar despre relația cu Anghel Damian.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...