EXCLUSIV. Marina Almăşan îi dă replica lui Leonard Miron: „Probabil e în căutarea unui loc de muncă”

Alexandru Catalan 03.03.2021, 19:14

”Leonard Miron este în căutarea unui nou loc de muncă! Probabil cu pandemia asta prelungită i-a fost afectat actualul job!”. Aceasta este explicaţia pe care a găsit-o, pentru impact.ro, Marina Almăşan, una dintre vedetele pe termen lung ale televiziunii publice, referitor la recentele atacuri ale lui Leonard Miron, la adresa ei şi a Andreei Marin. Leonard Miron locuiește la Londra, a lucrat ca steward, la British Arways, iar până recent a fost director de croazieră.

”Probabil e în căutarea unui nou loc de muncă”

”Nu am mai vorbit de foarte mult timp cu Leonard Miron, aşa că nu-mi explic de ce a ales în Săptămâna Mărţişorului ca să se ia de câteva nume cunoscute ale TVR. Probabil e în căutarea unui nou loc de muncă, fiindcă ştim cu toţii că foarte multe companii aeriene au avut enorm de mult de suferit după povestea asta cu pandemia. Aşa că logica lui Leonard Miron ar fi putut fi următoarea: Ia să mai zic eu câte ceva despre diverşi colegi sau colege cu nume, ca să-şi mai amintească lumea şi de mine!”, a precizat Marina Almaşan, pentru impact.ro

Ea spune că nu-şi aminteşte decât un singur conflict, şi acela minor, cu Leonard Miron: ”Cu mulţi ani în urmă, nici nu mai ştiu câţi, cu exactitate, mi-am permis să afirm public în diverse discuţii din interiorul TVR că nu mi se pare corect să fii angajat şi la televiziune, şi în paralel, ca steward. Nimic mai mult, iar atunci Leonard Miron nu a avut nicio reacţie. Probabil, mi-o fi dat dreptate, nu ştiu! Pe de altă parte, când vrei să revii în atenţia publică, ce faci? Lansezi câteva acuze, nici prea-prea, nici foarte- foarte, la adresa unor nume sonore, de preferat din showbiz. Şi lumea începe să se întrebe. Ce are, domnule, cu Andreea Marin sau cu Marina Almăşan şi Miron ăsta? Dar, de fapt, el îşi atinge ţinta, revine în atenţia publicului chiar şi prin metoda asta. Şi, cine ştie, el poate vizează să revină în TVR, dacă un anume job nu mai e viabil? Nu poţi să ştii niciodată ce gândeşte omul!”, a încercat o explicaţie, pentru impact.ro, Marina Almăşan.

EXCLUSIV. Marina Almasan ii da replica lui Leonard Miron:
Andreea Marin

Andreea Marin, despre Leonard Miron: ” Sincer, nu mă prea interesează, sunt învățată cu astfel de oameni, care se folosesc de numele meu”

Leonard Miron a lansat câteva acuze la adresa fostelor sale colege de breaslă şi de televiziune, Andreea Marin şi Marina Almăşan. Despre prima a declarat celor de la fanatik.ro că noua sa emisiune, care „nu are audienţă, să fim serioşi” e un fel de „promovare a prietenilor şi a oamenilor care o ajută în viaţa personală şi profesională extra TVR”.

În replică, Andreea Marin a precizat că nu-l cunoaşte personal pe Leonard Miron şi nu înţelege de unde s-au născut afirmaţiile sale. ”Sincer, nu mă prea interesează, sunt învățată cu astfel de oameni, care se folosesc de numele meu doar ca să atragă atenția asupra lor”, a spus la rândul ei, pentru fanatik.ro, Andreea Marin.

Marina Almășan, despre Leonard Miron: ”Un frustrat mic, care emite aberaţii care îl descalifică total”

În schimb, Marina Almăşan a fost ceva mai dură în răspunsul său, publicat pe reţelele sociale, numindu-l pe Leonard Miron, „frustrat mic” ce emite „aberaţii care îl descalifică total”. Miron declarase despre fosta colegă că „miroase oportunitatea” şi că „s-a măritat doar cu cei care au avut influenţă în TVR”. Atât Andreea Marin, cât şi Marina Almăşan realizează în prezent emisiuni difuzate de TVR 2.

Realizatorul şi prezentatorul TV și-a dat demisia de la TVR în 2013, cu toate că, în urma evaluării a obținut o notă mare, 88,50 de puncte). Leonard Miron a povestit atunci, pe blogul său, calvarul prin care a trecut din cauza faptului că este homosexual: ”De ce plec? Pentru că m-am săturat să mă justific de ceea ce fac în pat în faţa unei adunături de falşi juraţi cu paşapoarte europene, dar mentalitate de gulag. Ei da, şi ce dacă iubesc cu aceeaşi pasiune de mai bine de zece ani acelaşi bărbat? Nu pot schimba modelul unei vedete din TVR care-şi schimbă soţii la fel de des ca şi simpatiile politice, nu e genul meu… şi nici treaba mea. Fiecare cu ce-i al lui…“.

Urmăriți Impact.ro și pe