Leo Messi, deranjat teribil la ceremonia de decernare a Balonului de Aur. Ce gest a făcut unul dintre fotografii prezenţi. Video

Andrei Cezar, Ionuț Vieru 01.12.2021, 11:22

Performanță istorică a lui Lionel Messi. Jucătorul argentinian a câștigat al șaptelea Balon de Aur, acasă, la Paris, devansându-l pe Robert Lewandowski. În cadrul ceremoniei de decernare a prestigiosului premiu a avut loc, însă, și un moment care l-a deranjat teribil pe superstarul lui PSG.

Lionel Messi, mesaj sincer după câștigarea celui de-al șaptele Balon de Aur: ”Robert, tu meriți Balonul tău de Aur”

După câștigarea celui de-al 7-lea Balon de Aur, Lionel Messi a ținut un discurs sincer și a vorbit despre performanțele lui Lewnandowski, cel care, în opinia multora, ar fi trebuit să fie câștigătorul celui mai important trofeu individual din fotbal.

Robert, tu meriți Balonul tău de Aur. Toată lumea este de acord că anul trecut ai fost cel mai bun. Astăzi sunt la Paris. Sunt foarte fericit, vreau să continui să lupt pentru noi obiective.”a spus Messi după decernarea Balonului de Aur.

Atacantul argetinian, ajuns la 34 de ani, a declarat că nu se gândește momentan la retragere și a ținut să le mulțumească foștilor și actualilor colegi de la echipele de club și națională pentru contribuția pe care au avut-o în cariera sa.

Nu știu pentru câți ani, dar chiar mă simt bine momentan. Le mulțumesc coechipierilor de la Barceona, PSG și Argentina pentru sprijinul și contribuția avută în evoluțiile mele”, a spus Leo Messi.

Ce l-a deranjat pe Messi la ceremonia de decernare a Balonului de Aur

Seara ar fi fost perfectă pentru Lionel Messi, dar un gest făcut la adresa soției sale l-a deranjat teribil pe atacantul lui Paris Saint-Germain. Acesta a ajuns la gală însoțit de soția sa Antonella și de cei trei copii ai cuplului: Thiago, Mateo și Ciro, îmbrăcați la fel ca tatăl lor.

Înainte de începerea evenimentului, invitații au avut parte de o sesiune foto pe covorul roșu, iar Messi nu a lipsit. Jucătorul argentinian a fost însă deranjat de o cerință a unuia dintre directorii de la France Football, publicația care organizează Balonul de Aur.

Acesta a rugat-o pe Antonella să se îndepărteze de soțul ei pentru a-l putea fotografia alături de cei trei fii ai săi. Antonela s-a conformat și a făcut câțiva pași în lateral. Messi i-a aruncat o privire dură directorului de la France Football și i-a cerut soției sale să se întoracă. Fotograful nu a mai avut ce face și a realizat poze întregii familii.

Povestea de iubire dintre Antonela, care are 33 de ani și Lionel Messi a început în orașul lor natal, Rosario, Argentina, ei cunoscându-se prin intermediul lui Lucas Scaglia, unul dintre prietenii acestuia. Aveau doar nouă ani atunci și au devenit prieteni imediat.

La 11 ani, însă, Messi a plecat în Spania, în încercarea de a-și construi o carieră ca fotbalist. Iar după câțiva ani, în 2004, cei doi s-au regăsit și au început o frumoasă poveste de dragoste. În 2009 au recunoscut oficial că formează un cuplu, iar trei ani mai târziu, ei au devenit părinți pentru prima dată cu fiul lor Thiago. Ulterior, au avut alți doi copii: pe Mateo, născut în 2015 și Ciro, născut în 2018. Mai apoi, Leo și Antonella au decis să se căsătorească.

Urmăriți Impact.ro și pe