EXCLUSIV

Ce a putut spune Alexandru Arșinel despre relaţia fiului său cu Andreea Esca. „Nu era cazul” EXCLUSIV

Oana Pascaru 19.08.2021, 14:26
Ce a putut spune Alexandru Arșinel despre relaţia fiului său cu Andreea Esca. „Nu era cazul” EXCLUSIV

Andreea Esca a fost tot timpul extrem de discretă în ceea ce privește viața ei amoroasă. Surpriză, însă.. În cartea sa “Ce-am făcut când am tăcut”, prezentatoarea jurnalului de știri de la PRO-TV le mărturisește tuturor faptul că în liceu prima ei iubire a fost nimeni altul decât fiul lui Alexandru Arșinel, Bogdan. Contactat de reporterii Impact.ro celebrul actor ne-a dezvăluit motivul pentru care nu a apucat să o cunoască pe adolescenta Andreea Esca.

Ce spune Alexandru Arșinel despre relaţia fiului său cu Andreea Esca

Andreea Esca are o căsătorie frumoasă alături de arhitectul Alexandre Eram, cu care are doi copii, pe Alexia și pe Aris. Vedeta are însă și ea un trecut, ca adolescentă, iar primii ”fluturași în stomac” i-a simțit în perioada liceului, atunci când, potrivit propriilor sale mărturisiri din cartea ei, prima sa iubire a fost Bogdan, fiul celebrului Alexandru Arșinel.

“Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten. De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea?”, scrie Andreea Esca în cartea sa, “Ce-am făcut când am tăcut”.

Ce spune Alexandru Arșinel despre relatia fiului sau cu Andreea Esca
Ce spune Alexandru Arșinel despre relatia fiului sau cu Andreea Esca

”La noi în Moldova este o tradiție…”

Contactat pe marginea acestui subiect, Alexandru Arșinel a mărturisit pentru impact.ro că fiul său nu i-a vorbit niciodată despre această relație și că, în acea perioadă, fiind plecat prin țară cu spectacolele, el petrecerea foarte puțin timp cu copiii lui. “Ea era la liceu, el la fel, erau foarte tineri. Eu în acea perioadă, când ei eram împreună, eram mai tot timpul plecat cu munca mea de actor prin țară, la spectacole, petreceam puțin timp împreună. Fiul meu nu mi-a povestit nimic, niciodată despre această relație! Nu ne-a prezentat-o, nici nu era cazul, erau foarte tineri, erau la liceu. La noi în Moldova este o tradiție și anume că partenerul de viață al unui tânăr se prezintă părinților înainte de nuntă. Acum în vremurile astea, pe care le trăim, nu mai este așa ceva. Nu am avut mărturisiri de astea . Este și a fost un bărbat foarte discret. Cred că se și supără și acum dacă insist pe asemenea subiect. Nici acum nu intru în viața lui chiar dacă s-a așezat la casa lui”, a declarat actorul pentru impact.ro.

De precizat este și faptul că Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezentatoare ale buletinelor de știri din România și se bucură de apreciere din partea publicului telespectator. Vedeta are o relație liniștită de mai bine de două decenii cu soțul său, Alexandre Eram.

Urmăriți Impact.ro și pe