EXCLUSIV

Legătura neștiută dintre Misty și Teo Trandafir. „E, practic, sora mea. Mama gătește și pentru ea”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 19.09.2022, 20:27

Misty a intrat în viața lui Keo în urmă cu aproximativ 10 ani, iar artistul s-a preocupat ca ea să îi cunoască prietenii. Cum din cercul lui de apropiați face parte și Teo Trandafir, Misty a reușit nu doar să se facă plăcută, ci chiar să descopere că are multe puncte în comun cu prezentatoarea TV. Desele întâlniri le-au apropiat, iar de când au devenit și vecine, Misty și Teo au devenit bune prietene, conform mărturisirilor iubitei lui Keo.

Legătura neștiută dintre Misty și Teo Trandafir

Misty și Keo își fac timp să onoreze invitațiile la evenimente atât împreună, cât și separat. Zilele trecute, artista a venit singură la Elle New Media Awards 2022, în timp ce Keo și fiica lor, Arya, au fost în vizită la bunicii paterni, aflați pentru o scurtă perioadă în țară, ei locuind în Elveția. Cu această ocazie, Misty a povestit, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre prietenia care o leagă de Teo Trandafir, care este totodată și vecina ei.

„Noi ne-am văzut des înainte să ne mutăm, să fim vecini, adică ne vedeam des, pentru că Teo și Keo se vedeau des, au și înregistrat la un moment dat o piesă împreună, s-a întâmplat de la sine. Ar fi o listă mult prea lungă să spun ce apreciez la Teo Trandafir, însă da, mă pot baza pe ea oricând, la orice oră. Și sper că și ea știe că se poate baza pe mine”, a declarat, pentru Impact.ro, Misty.

Misty: „Teo e sora mea!”

Alexandra, cunoscută sub numele de scenă Misty, a descoperit că ea și Teo au multe afinități. Mai mult, are încredere deplină în prezentatoarea TV, întrucât a făcut-o martora multor secrete. Chiar dacă nu se văd  foarte des, întrucât vedeta Kanal D are agenda plină, Alexandra este încântată atunci se revăd sau se aud la telefon.

„O ador, o iubesc, e sora mea, știe! Nu o văd foarte des, pentru că pleacă dimineața și vine seara cu proiectele pe care le are, cu emisiunea, dar vorbim des la telefon și atunci când ne vedem, ne bucurăm foarte mult de timpul petrecut împreună. Chiar ieri am stat amândouă de vorbă”, a declarat, pentru Impact.ro, Misty.

Fac schimb de obiecte și își permit glume

După cum ne-a povestit Misty, legătura dintre ele este trainică și nu este doar de dragul lui Keo. De când locuiesc aproape una de cealaltă, cele două vecine își împrumută diverse lucruri. “Este sora mea, prietena mea de suflet în care pot să am încredere. Chiar sunt norocoasă că o am aproape și vecină și prietenă”, ne-a spus Alexandra.

Cum multe conversații se desfășoară în limba lui Voltaire, Alexandra s-a pus la punct cu franceza, dar nu are ușurința de a comunica în franceză ca iubitul ei.

„Înainte de a fi prietenă cu mine, Teo era prietenă cu Keo, prieteni foarte buni, s-au regăsit, au o chimie foarte bună. Chiar avem glume când vine Teo: “Hai că a venit iubita, am plecat!” Mai facem așa glumițe. Ei sunt vorbitori de limbă franceză, eu, din păcate, oricât m-am străduit, am fost și am luat și cursuri la Institutul Francez, e greu. Și atunci înțeleg, dar nu pot să țin pasul cu ei. Nu mă dau bătută, poate o să mă învețe Arya. Chiar zilele trecute i-am împrumutat niște acetonă, Teo mi-a împrumutat niște măști, tratamente pentru față. Se întâmplă”, a adăugat iubita lui Keo pentru Impact.ro.

Artista se străduiește să își surprindă prietena atunci când are ocazia. De pildă, a observat că lui Teo Trandafir îi place salamul de biscuiți și că apreciază foarte mult acest desert făcut de mama ei.

„Când ne gătește mama mea, are grijă întotdeauna să îmi pună o porție și pentru Teo, pentru că îi place foarte mult salamul de biscuiți în general și în special cel făcut de mama”, a precizat Misty.

Urmăriți Impact.ro și pe