Gestul disperat pe care l-a făcut Rihanna pentru a-și salva tatăl. A dat uitării scandalurile din trecut

Redacția IMPACT 14.04.2020, 16:48
Gestul disperat pe care l-a făcut Rihanna pentru a-și salva tatăl. A dat uitării scandalurile din trecut

Rihanna a făcut gesturi disperate în încercarea de a-i salva viața tatălui său. Bărbatul a fost depistat pozitiv și a fost confirmat că s-a infectat cu noul virus. La auzul unor asemenea vești teribile, artista cu un mare renume internațional a simțit că i se face, la rândul ei, foarte rău și aproape leșină.

Gestul disperat pe care l-a făcut Rihanna pentru a-și salva tatăl

În vârstă de 32 de ani, Rihanna a aflat că tatăl ei s-a molipsit cu noul virus. Vedeta originară din Barbados a făcut demersuri pentru a putea să își știe tatăl ferit din calea oricărui pericol. Deși credea că Ronald Fenty este în siguranță, aceasta nu a reușit să îl păzeazcă pe bărbat de eventuala molipsire.

Gestul disperat pe care l-a făcut Rihanna pentru a-și salva tatăl. A dat uitării scandalurile din trecut
Rihanna și tatăl ei au avut mereu o relație foarte complicată, între cei doi existând, în trecut, certuri imense ce au fost mediatizate

Între cei doi au existat multe scandaluri în anii trecuți, bărbatul acuzându-și fiica de numeroase lucruri dureroase. Aceștia au ajuns chiar și în instanța de judecată, pentru a-și face dreptate. Totuși, Rihanna a îngropat securea războiului dintre ei, când a văzut cât de drastică este situația. Tatăl artistei are vârsta de 66 de ani și locuiește în continuare în Barbados. Mai este cunoscut că diva internațională a simțit că se prăbușește când a auzit veștile sumbre. Averea Rihannei, pe numele ei complet Robyn Rihanna Fenty, este estimată la suma de 600 de milioane de dolari și este cunoscut că artista a donat deja o sumă impresionantă, în lupta cu noul virus, pentru a-și ajuta țara natală.

Artista a dat uitării scandalurile dintre ei

De asemenea, i-a cumpărat și tatălui său un ventilator mecanic, în eventualitatea în care bărbatul ar putea avea nevoie de această aparatură, pentru a fi ajutat să respire. Când a auzit de diagnostic, Rihanna a făcut tot posibilul ca ventialatorul să ajungă la Ronald Fenty în mai puțin de 10 ore. Artista i-a trimis părintelui ei inclusiv o echipă medicală, care să îl îngrijească așa cum se cuvine. Bărbatul a declarat că a făcut febră, dar și că a avut dureri musculare, alături de o tuse seacă. Într-o conversație telefonică, i-a spus fiicei sale celebre că respiră foarte greu, iar diva a luat măsuri fără să stea pe gânduri. După o perioadă de câteva săptămâni în care a stat internat în spital și a primit îngrijirile medicale necesare, în lupta cu noul virus, tatăl Rihannei și-a revenit complet.

”Fiica mea Robyn mă sună pe telefon în fiecare zi și mă întreabă cum mă simt. Trăiesc datorită ei și datorită faptului că îmi poartă grija. Am crezut că voi muri atunci când am aflat că am coronavirus și am realizat că nu mai puteam respira normal. Te iubesc muklt, Robyn și sper să mă ierți pentru răul pe care ți l-am făcut!”, Ronald Fenty, tatăl Rihannei, în cadrul unui interviu pentru publicația britanică The Sun.

Urmăriți Impact.ro și pe