Adrian Mutu, contestat dur de galeria Rapidului. „Ori ești cu noi, ori pleci”. Cu ce i-a supărat „Briliantul” pe suporterii din Giulești

Sorin Barbu 11.05.2022, 17:30
Adrian Mutu, contestat dur de galeria Rapidului. „Ori ești cu noi, ori pleci”. Cu ce i-a supărat „Briliantul” pe suporterii din Giulești

Adrian Mutu s-a trezit într-o adevărată furtună după prima înfrângere pe banca Rapidului. Fanii sunt supărați că antrenorul nu înjură alături de ei, la finalul partidelor, rivalele din campionat. Unii dintre ei i-au atras atenția că ar putea fi nevoit să-și facă bagajele.

Adrian Mutu, presat de fanii Rapidului să înjure adversarele din Liga 1

De când a venit la Rapid, Adrian Mutu a refuzat să înjure rivalele din Liga 1, chiar dacă fanii i-au cerut acest lucru de mai multe ori. La meciul pierdut cu Universitatea Craiova, istoria s-a repetat, dar antrenorul nu s-a conformat. Liviu Ungurean, alias Bocciu, liderul susținătorilor alb-vișinii a mai făcut o încercare și a luat microfonul și a strigat: „Mutule! Noi suntem huligani, ori ești cu noi, ori pleci!”.

„Briliantul” nu a fost deloc impresionat și a răspuns contondent, iar playsport.ro susține că între cei doi a avut un schimb dur de replici, aplanat de intervenția Cristi Săpunaru.

Agitația a continuat câteva ore după finalul partidei pe pagina de facebook a liderului galeriei din Giulești. Fanii i-au atras atenția antrenorului că i-ar putea cere demisia, dacă lucrurile nu se schimbă rapid.

„Să se ducă înapoi la Dinamo sau unde vrea el, la noi la echipă și Dan Petrescu a pupat steagul. Mi-a plăcut că l-ai luat la rost aseară, tot respectul”.

„Urât gestul lui Mutu. Dar mi-a plăcut ce i-ai spus la finalul meciului”.

„Bocciule, ce comenta Mutu? Dacă nu-i convine, să plece, să ne lase… Ce vrea acum? Să-i facem statuie?”.

Contactat de playsport.ro, Liviu Ungurean a încercat să nu tensioneze lucrurile și mai mult.

„La înfrângeri e supărare și mai sunt și chestii de-astea. Însă nu este nicio problemă cu Mutu, el e fratele nostru și-l susținem. Stadionul nu e biserică, se mai înjură, însă el vine mereu, ne salută…

Dacă o să-i cerem așa cum trebuie, o s-o facă, însă acest eveniment nu trebuie luat în serios, nu e cazul. Repet, la înfrângeri, la supărare, mai apar astfel de chestiuni, însă nu i-am spus așa”, a declarat Liviu Ungurean pentru PlaySport.ro.

Adrian Mutu, nevoit să renunțe la Edi Stăncioiu

Nu este prima „contră” între Adrian Mutu și fanii echipei. „Briliantul” a fost pus sub presiune încă din prima zi când fanii s-au dus peste el la antrenament i-au cerut să renunțe la Edi Stăncioiu, căruia i-au reproșat atașamentul pentru culorile formației lui Gigi Becali. Antrenorul cu portarii și-a dat demisia, iar Adrian Mutu a fost nevoit să-și caute alt om pentru staff-ul tehnic.

Urmăriți Impact.ro și pe