Andreea Marin, mărturisiri sincere despre viața de cuplu. „Da, îmi manifest tandrețea”

Iancu Andreea 17.02.2021, 14:08
Andreea Marin, mărturisiri sincere despre viața de cuplu. „Da, îmi manifest tandrețea”

Andreea Marin a făcut recent mărturisiri despre viața de cuplu. Fosta prezentatoarea a Surprizelor a reușit să ajungă la o înțelepciune în materie de relații după ce a trecut prin eșecul mariajelor cu artistul Ștefan Bănică Jr., tatăl fiicei sale Violeta, și cel cu medicul turc Tuncay Ozturk. Astăzi, în viața frumoasei brunete s-a așternut liniștea și vorbește cu mult calm despre ceea ce face o relație de cuplu să reziste în timp.

Andreea Marin, despre viața de cuplu. Modul în care își manifestă vedeta afecțiunea în intimitate

Prezentatoarea TVR a emisiunii „Nu există nu se poate” a demonstrat că viața îți scoate înainte multe provocări. Tot ceea ce contează este modul în care alegi să le faci față. Deși este o fire sensibilă, care și-a păstrat mereu viața de familie în intimitate și nu a epatat cu iubirea purtată partenerilor săi, Andreea Marin a ales să vorbească despre cum vede ea viața de cuplu. Vedeta trăiește în prezent o poveste de dragoste extrem de frumoasă cu Adrian Brâncoveanu, fost consul al României în Libia, însă discreția caracterizează relația lor. Totuși, frumoasa brunetă mărturisește că din viața de cuplu nu lipsesc momentele de tandrețe.

Nu am nicio problemă în a-mi arăta tandrețea, iubirea. Eu sunt eu, fac ceea ce simt. Îmi manifest tandrețea dar cu respect față de cei din jur. Nu fac pe stradă ce fac în casa mea, în dormitorul meu. Sunt lucruri de bun simţ care țin de educaţie. Cred în relațiile în care simți cum crești alături de celălalt. Dacă asta nu se întâmplă, relația e disfuncțională.

Eu îmi doresc mereu să știu mai mult. Sunt o persoană curioasă, mă plictisesc dacă nu fac ceva. De aceea pentru mine este important să învăț ceva de la partener, să descoperim împreună lucruri noi, să avem ce discuta. S-a întâmplat să vreau să învăț lucruri din meseria partenerului. Vrei să te pricepi, să existe o cominicare între tine și partener despre domeniul pe care îl iubește. Vrei să ai puncte comune, a spus Andreea Marin, la Canal 33.

Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu
Andreea trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu

Lecții de viață pentru orice femeie. Care este lucrul cu care prezentatoarea nu este de acord în cuplu

Pentru că este un model pentru numeroase femei din România, Andreea Marin a ales să vorbească și despre partea mai puțin frumoasă a relațiilor de cuplu. Vedeta TVR 2 condamnă atitudinea violentă, pe care unii parteneri o au și explică motivul pentru care nimeni nu ar trebui să accepte vreodată o astfel de viață.

Nu sunt de acord că trebuie să stai cu un om bun, rău, care te umileşte, care te loveşte… Nu cred în aşa ceva. De asta violenta ajunge prea departe. Dacă ajung în punctul în care nu mă mai simt protejată, dacă relaţia nu mă mai face să mă simt bine, respectată, atunci relaţia nu îşi mai îndeplineşte rolul. Nu poţi să clădeşti ceva dacă lipseşte încrederea, a spus Andreea Marin, în cadrul unui interviu oferit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...