Legătura dintre Anna Lesko şi Mihai Bendeac. Toată ţara a aflat: “Mă gândesc la el”

Stan Filon 04.05.2021, 15:59

S-a aflat legătura dintre Anna Lesko şi Mihai Bendeac! Aceasta va fi expusă în cel de-al zecelea sezon iUmor, miercuri, de la 20.30, la Antena 1, în ediția specială de roast care se anunță a fi una legendară, iar invitații nu pot fi decât cu totul neașteptați!

Legătura neștiută dintre Anna Lesko şi Mihai Bendeac

Una dintre vedetele care îi va lua la roast pe cei trei jurați de la iUmor este Anna Lesko. Aceasta a recunoscut că îi va fi destul de greu să facă glume la adresa Deliei, a lui Cheloo și a lui Mihai Bendeac dar o va face. Va avea emoții, dar știe cum să facă să trească peste! ”Mă simt în apele mele aici, mereu am emoții, dar sunt constructive. Uneori, când nu am, creez momentul acela pentru mine. De exemplu, acum mă gândesc la Mihai!”, a spus cântăreața.

Pe lângă Anna Lesko, se vor întrece la glume răutăcioase pe seama celor trei jurați și Mihaela Tatu, Damian Drăghici, Petre Roman, Marian Drăgulescu, Viorel Cataramă, Cuza, Andreea Raicu, Anna Lesko, Ecaterina Andronescu și Cătălin Crișan.

Legatura nestiuta dintre Anna Lesko si Mihai Bendeac
Legatura nestiuta dintre Anna Lesko si Mihai Bendeac

”Nu sunt obișnuită cu răutățile”

”Mai tot timpul am umorul la mine, dar mi-e mai greu cu roast-ul, nu știu dacă voi fi destul de acidă, nu sunt obișnuită cu răutățile. Covor roșu, iUmor, mă voi întâlni cu cele trei vedete, totul e în premieră pentru mine! Sigur, există posibilitatea să nu mai știe despre cine e vorba în propoziție, au trecut niște ani!”, a mărturisit Mihaela Tatu.

La fel de emoționată a acceptat invitația și Andreea Raicu, spre surpriza apropiaților săi. ”E așa ciudat după mai bine de un an să te îmbraci frumos, să mergi la un eveniment, pe un covor roșu! Nimeni nu se aștepta cred să mă vadă aici, cei cărora le-am spus au fost mirați tocmai pentru că eu nu pot să spun niciodată o răutate”, a spus Andreea.

Cine va scoate de pe mânecă cele mai multe răutăți și, mai ales, cum le vor primi Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, cei de acasă pot afla miercuri, de la 20.30, la Antena 1, în ediția specială de roast din cel de-al zecelea sezon iUmor.