FOTO EXCLUSIV

Unde a ajuns să mănânce Anna Lesko, deși toată lumea o vede divă la TV. Acum are o femeie pe post de bodyguard

Stan Filon 16.04.2021, 11:29

Anna Lesko este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Chiar dacă este o adevărată divă, cântăreața s-a dovedit a fi și o gospodină iscusită. Aceasta postează pe rețelele de socializare diferite rețete pe care le prepară acasă și nu s-a sfiit să gătească și în direct, la TV. Cu toate acestea, paparazzy Impact.ro au surprins-o într-o ipostază mai puțin obișnuită pentru o divă-gospodină.

Unde a ajuns să mănânce Anna Lesko, deși toată lumea o vede divă la TV

Anna Lesko se pare că nu prea mai are pe unde să se distreze, în plină pandemie de coronavirus. Obișnuită cu cluburile din București, unde se făceau petreceri monstru, pe timp de pandemie trebuie să se distreze la o scară redusă. Așadar, diva și-a luat șoferița, care are rol și de bodyguard și a plecat spre mall. Chiar dacă a ajuns la mall Băneasa, diva nu a vrut să coboare din mașină. Șoferița bodyguard a parcat bolidul de lux pe un loc destinat persoanelor cu handicap, apoi a primit ordin să meargă să cumpere două cafele.

Cele două și-au băut cafelele liniștite, apoi au mai stat pe telefoane pentru a trece timpul. La un moment dat, divei ei s-a făcut foame, așa că și-a trimis șoferița să cumpere de mâncare. A vrut ceva chinezesc, așa că a primit. A cerut să fie mutată mașina pentru a mânca în liniște, dar soarele era curios s-o vadă la ochi pe divă, așa că a cam deranjat-o atitudinea lui.

Unde a ajuns sa manance Anna Lesko, desi toata lumea o vede diva la TV
Unde a ajuns sa manance Anna Lesko, desi toata lumea o vede diva la TV

Anna Lesko s-a tot mutat cu mașina prin parcarea mall-ului

I-a cerut din nou șoferiței sale să mute mașina, care s-a conformat imediat. A mutat mașina la 30 de metri depărtare, unde soarele să nu o mai deranjeze pe Anna Lesko. În acest timp, vedeta a schimbat ochelarii de soare. Cele două au mai petrecut ceva timp pe telefoane, au mai discutat și au râs.

După două ore de distracție copioasă în parcare, ce credeți că a urmat? Ei bine, Anna Lesko a cerut să meargă direct acasă, punând astfel stop distracției din parcare.

Urmăriți Impact.ro și pe