Andreea Bălan, mesaj copleșitor după despărțirea de George Burcea. Anunțul artistei a stârnit imediat reacția fanilor

Redacția IMPACT 01.04.2020, 14:19
Andreea Bălan, mesaj copleșitor după despărțirea de George Burcea. Anunțul artistei a stârnit imediat reacția fanilor
Andreea Bălan a postat un mesaj pe contul său de Instagram, după despărțirea de George Burcea. Artista spune că cei mai afectați de acest divorț vor fi fetițele sale Ella și Clara, care vor crește în absența noțiunii de familie, dar și în absența tatălui.

Andreea Bălan: „Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu în viață nu vei ști să fii fericit”

Nu este prima oară când Andreea susține că fetele ei vor avea o altă traiectorie în viață din cauza faptului că nu vor mai beneficie de atenția non-stop a ambilor părinți. Reamintim faptul că George Burcea s-a mutat de acasă acum ceva timp și nici nu și-a mai vizitat fetele din cauza pandemiei.

andreea balan, mesaj coplesitor, george burcea, despartire
Andreea Bălan: „Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu în viață nu vei ști să fii fericit”

Andreea Bălan și-a exprimat îngrijorarea în cea mai recentă postarea a sa de pe Instagram. Vedeta spune că lipsa afecțiunii în copilărie din partea părinților ne transformă ca adulți incababili să luăm decizii potrivite în viață. Iar Andreea se teme că acest lucru se va întâmpla și cu fetițele sale. Postarea vedetei a dunat 29.000 de aprecieri și a stârnit mai multe comentarii în rândul fanilor. Foarte mulți i-au dat drepatat și au ajutat-o cu câteva încurajări.

„Fericirea și iubirea se învață în copilarie atunci când ești iubit de către părinții tăi. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu iîn viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepti iubirea celor din jur. De la părintele de același sex cu tine, ar trebui să înveți iubirea de sine, iar de la parintele de sex opus, iubirea față de un partener

Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blandețe și iubire, va deveni un adult flamand, rătăcit prin viață, care va cauta mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram.

De asemenea, într-o postare anterioară, Andreea Bălan s-a arătat deranjată de comentariile negative și acide pe care George le-a făcut la adresa sa în mod public. Vedeta consideră că situația trebuia abordată cu totul altfel, mai ales când la mijloc sunt doi copii. Andreea și Burcea vor divorța oficial la Tribunal după ce se va termina toată situația aceasta cauzată de pandemie.

Urmăriți Impact.ro și pe