Impact LIVE

Impact.ro lansează Impact Live cu Laviana Șandru la pupitru. O nouă emisiune, în fiecare marți și joi de la ora 12:00

Andrei Dumitrescu 30.05.2022, 16:23
Impact.ro lansează Impact Live cu Laviana Șandru la pupitru. O nouă emisiune, în fiecare marți și joi de la ora 12:00

Impact.ro lansează emisiunea Impact LIVE, având-o la pupitru pe cunoscuta jurnalistă Lavinia Șandru. Emisiunea se poate vedea în fiecare marți și joi de la ora 12:00.

Primul invitat al Laviniei Șandru în studioul Impact LIVE va fi secretarul de stat în Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, Cristian Vasilcoiu. Împreună cu jurnalistul Impact.ro Mihnea Tălău, cei trei vor discuta despre pensiile și salariile românilor, aflate într-o situație precară din cauza creșterii prețurilor și a inflație.

 

Ce măsuri a pregătit Guvernul României? Ce modalități au românii să se protejeze de efectele negative ale modificărilor economice, într-un context care înglobează un război la granița României și doi ani de pandemie?

Aceste întrebări, și multe altele, își vor afla răspunsul marți, 31 mai, de la ora 12:00, în studioul Impact LIVE, alături de Lavinia Șandru.

Lavinia Șandru, Impact LIVE
Lavinia Șandru, Impact LIVE

Impact LIVE, noul format al știrilor care contează

Într-o societate copleșită de informații care nu își găsesc explicații, echipa Impact LIVE își propune să ofere o altă abordare știrilor care într-adevăr contează. Vom analiza împreună cu politicieni, oameni de afaceri, figuri marcante ale societății românești cele mai importante subiecte din spațiul economic, politic și social românesc.

În fiecare ediție, alături de Lavinia Șandru și invitații săi se vor afla și jurnaliști consacrați care vor avea rolul de „avocați ai poporului”, punând întrebările care frământă întreaga societate.

Suntem pregătiți pentru ce va urma? Cum ne informăm și de ce trebuie să ne ferim? Unde putem găsi sprijin pentru problemele cetățenilor? Cum poate mass media să vină în întâmpinarea publicului cu știrile care contează cu adevărat? Sunt doar câteva dintre perspectivele din care vor fi tratate temele emisiunilor Impact LIVE.

Urmăriți Impact.ro și pe
Andrei Dumitrescu
Am absolvit facultatea de Științe Politice. Mi-am inceput cariera ca redactor, după care am devenit coordonator la mai multe site-uri de știri, printre care și EVZ.ro. Am fost editor pe...