Lavinia Șandru, aleasă președinte de onoare al studenților ecologiști la Săptămâna Verde a Pământului

Beatrice Dumitru 26.04.2023, 20:21
Lavinia Șandru, aleasă președinte de onoare al studenților ecologiști la Săptămâna Verde a Pământului

Jurnalista Lavinia Șandru a fost aleasă președinte de onoare al Asociației Studenților Ecologiști, din cadrul Universității Ecologice București. Anunțul a fost făcut la Conferinta Ziua Pământului – Earth Day – The Day After Tomorrow, care a avut loc în cadrul Săptămânii Verzi a Pământului – Green Earth Week – 22-28 aprilie 2023.

Apel pentru protecției mediului și a patrimoniului natural și cultural

Participanții au făcut un apel la conjugarea eforturilor autorităților centrale și locale, companiilor, mediului academic și voluntarilor, pe direcția protecției mediului și a patrimoniului natural și cultural.

Universitatea Ecologică din București, Inițiativa Ecologistă Europeană, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Asociația pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene au organizat evenimentul central al Green Earth Week: Ziua Pământului 2023, sub genericul „Să investim în planeta noastră!”

Lavinia Șandru aleasă președinte de onoare al studenților ecologisți la Săptămâna  Verde a Pământului
Săptămâna Verde a Pământului.

„Putem să construim împreună acest viitor”

Evenimentul a fost susținut, printre altii, de Editura Litera, BAT și Domeniile Urlati a adunat peste 200 de studenti în aula Universității Ecologice Bucuresti.

Ne dorim ca aceste eveniment să fie elementul central al unei săptămâni pe care am numit-o Săptămâna Verde a Pământului. Am început cu Ziua Pământului, pe 22 aprilie, marcată pentru prima dată în 1970, în SUA. Suntem cu adevărat norocoși pentru că putem să ne gândim împreună la viitorul nostru – fiecare poate să se gândească la ce va face el. Putem să construim împreună acest viitor”, a punctat Lavinia Șandru, președinte al Inițiativei Ecologiste Europene.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...