Lavinia Pîrva, surprinsă într-o ipostază neașteptată. Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a arătat adevărata față

Anca Manolica 08.10.2022, 09:39
Lavinia Pîrva, surprinsă într-o ipostază neașteptată. Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a arătat adevărata față

Lavinia Pârva este o prezență discretă în viața publică, mai ales de când a devenit soția lui Ștefan Bănică jr, alături de care trăiește de 11 ani. Recent, aceasta a fost surprinsă de paparazzi într-o ipostază neașteptată, în timp ce se afla la cumpărături. Vei rămâne surprins.

Cum a fost surprinsă recent soția lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva, în vârstă de 38 de ani, a devenit mămică pentru prima oară în 2019. Încă de atunci se glumea pe seama sa, că a luat mai multe kilograme în plus, dar din aparițiile sale se poate observa că a revenit la forma din vremurile de demult. Frumoasa brunetă se laudă acum cu un fizic de invidiat.

Recent, aceasta a fost surprinsă de paparazzii mediaflux.ro (Vezi foto AICI) în timp ce făcea mai multe cumpărături. Ea a fost fotografiată intrând și într-o farmacie, fapt deloc îngrijorător având în vedere că are un copilaș de doar trei ani. Îmbrăcată relativ lejer, cu un sacou înflorat care îi evidenția bustul generos și o pereche de colanți negri care îi puneau în valoare picioarele frumoase, Lavinia Pîrva demonstrează că arată foarte bine și fără filtrele de pe Instagram.

Lavinia Pîrva
Lavinia Pîrva

Cum se menține în formă Lavinia Pîrva

Vara aceasta, soția lui Ștefan Bănică Jr. a încărcat mai multe fotografii cu ea în costum de baie pe rețelele sociale. Din poze, se poate vedea că bruneta se mândreşte cu un abdomen tonifiat şi forme îndrăzneţe, lucru care îi face pe fanii artistei să spună că soţul său este cu adevărat norocos. Aceasta a povestit, în mai multe rânduri, cum a reuşit să slăbească peste 30 de kilogram, după sarcină.

A reușit însă să le dea jos în doar câteva luni, spunând că are mare grijă la ceea ce mănâncă, chiar dacă sunt şi perioade când nu mai ţine cont. Iată secretul ei:

„M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport. Am încercat să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 17.00”, a declarat Lavinia Pîrva, pentru sursa anterior citată.

O dietă destul de strictă, dar care în cazul doamnei Bănică a dat rezultate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...