Lavinia Pîrva, imagini de neratat din vacanţă. Soţia lui Ştefan Bănică arată extraordinar în costum de baie

Badea Violeta 23.06.2022, 15:04

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică se bucură de momente de relaxare pe tărâmuri exotice. Cei doi au lăsat deoparte proiectele pe care le au și au plecat într-o vacanță la mare, departe de aglomerația urbană. Frumoasa brunetă a publicat câteva imagini de vis pe contul ei de Instagram. Iată cât de bine arată partenera de viață a artistului!

Lavinia Pîrva, imagini de vis din vacanță. Cât de bine arată soția lui Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică, nu mai are nevoie de niciu fel de introducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase artiste de la noi din țară.

De-a lungul timpului, superba solistă a reușit să se remarce datorită vocii sale și a pasiunii pentru muzică. De asemenea, bruneta a demonstrat că are un caracter frumos, fiind o persoană destul de discretă în ceea ce privește viața sa personală.

De mulți ani, Lavinia Pârva se iubește cu artistul Ștefan Bănică, iar din povestea lor de iubire a rezultat și un băiețel minunat pe nume Alexandru.

De circa trei zile, frumoasa cântăreața publică, pe o rețea socială, imagini cu ea dintr-o vacanță exotică. Vedeta pare să fie plecată undeva la mare. La rândul său, Ștefan Bănică a distribuit o fotografie, înainte sau după ce a făcut o plimbare cu ATV-ul.

În imagini, bruneta apare în costum de baie, iar trupul saău de zeiță a făcut deliciul internauților. Partenera lui Ștefan Bănică pare că nu a fost gravidă niciodată, având o siluetă perfectă. Vedeta a fost darnică la capitolul fotografii, iar fanii din mediul online au răsplătit-o cu inimioare și comentarii apreciative.

Lavinia Pirva a publicat o serie de fotografii din vacanta

Lavinia Pârva, despre un al doilea copil cu Ștefan Bănică

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Lavinia Pîrva a vorbit despre posibilitatea de a aduce pe lume un al doilea copil. Soția lui Ștefan Bănică a precizat că fiul ei are extrem de multă energie, așa că nu ar mai putea face față unei noi provocări.

„Nu, că fi-miu face cât 10. Depinde mult și de copil. Copii sunt diferiți ca și temperament. Acum avem ajutor, dar până acum am vrut să fiu o mamă cu normă întreagă.

Mă ajuta mama, dar acum avem ajutoare pentru că eu am început activitatea și am nevoie de lucrul ăsta”, a spus Lavinia Pîrva, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...