Cine sunt cele 8 femei celebre pe care le-a iubit Ștefan Bănică. Din cauza primei a luat o bătaie soră cu moartea

Ana Anitoiu 22.06.2022, 18:57

Ștefan Bănică a iubit opt femei celebre, iar pentru prima ar fi luat o bătaie soră cu moartea. Cântărețul, care în prezent este căsătorit cu Lavinia Pârva, și care are trei copii cu trei partenere diferite, a plătit scump după ce s-a aflat despre una dintre relațiile lui.

Pentru ce femeie a fost bătut Ștefan Bănică

La începutul anilor 1980, circulau zvonuri referitoare la o relație amoroasă dintre Ștefan Bănică Jr. și celebra gimnastă Nadia Comăneci. Însă, campioana ar fi avut, în același timp, o relație cu Nicu Ceaușescu, fiul fostului dictator.

O persoană apropiată Nadiei Comăneci, Constantin Panait, a povestit cum Ștefan Bănică ar fi fost bătut din această cauză la un celebru restaurant din București, Odobești. El susține chiar că gimnasta ar fi rămas însărcinată cu artistul și că ar fi fost nevoită să întrerupă sarcina.

„Prin 1987, când Nadia era şi cu Nicu Ceauşescu, dar şi cu Ştefan Bănică junior, a ieşit un scandal uriaş la restaurantul Odobeşti din Bucureşti, că aflase Nicuşor că Nadia rămăsese însărcinată cu Bănică jr. Aşa că a trimis gărzile de corp, care au rezolvat situaţia.

Securiştii lui Nicuşor au venit peste Bănică jr şi i-au dat o bătaie cruntă. Săracul de el, era plin de sânge, la Odobeşti, că acolo cânta taică-su şi venise la el în vizită cu George Mihăiţă. Nadia a făcut avort imediat.”, a spus Constantin Panait.

Mai târziu, prin anul 2017, Nadia Comăneci a spus că a fost prietenă cu Ștefan Bănică Jr. și că nu făceau nimic ieșit din comun – mergeau la film, la magazine și se plimbau pe stradă.

Cine sunt cele 8 femei celebre pe care le-a iubit Stefan Banica
Nicu Ceausescu, Nadia Comaneci si Stefan Banica Jr

Ce femei celebre a mai iubit Ștefan Bănică

Cântărețul și actorul Ștefan Bănică Jr. a avut relații cu mai multe femei celebre de-a lungul timpului, în afară de Nadia Comăneci. O idilă controversată a fost cea cu jurnalista Cristina Țopescu. Au existat zvonuri că el a fost violent cu ea și că din această cauză s-ar fi încheiat relația lor.

În anul 1994, Ștefan Bănică s-a căsătorit cu celebra prezentatoare Mihaela Rădulescu. Mariajul lor n-a durat, însă, mai mult de cinci ani. În 1999, cele două vedete au divorțat. Cauza ar fi fost infidelitatea lui.

Ștefan Bănică a devenit tată pentru prima dată în anul 2002. Iubita sa de atunci, Camelia Constantinescu, a născut un fiu, Radu Ștefan, care acum calcă pe urmele tatălui și bunicului său. Cei doi s-au despărțit, însă, în anul 2006. Femeia a devenit celebră ulterior, tocmai prin faptul că este mama copilului artistului.

De altfel, Ștefan Bănică începuse deja o relație cu celebra prezentatoare Andreea Marin, din anul 2005. Camelia Constantinescu ar fi aflat din presă, în 2006, că aceștia și-au cumpărat verighete din Hawaii.

Ștefan Bănică și Andreea Marin s-au căsătorit în anul 2007, în Statele Unite ale Americii, iar prezentatoarea a născut o fiică, Violeta. Mariajul s-a încheiat cu un divorț, în 2014. Au apărut zvonuri conform cărora artistul ar fi fost violent și infidel.

Ce alte iubite celebre a avut Ștefan Bănică

În anul 2010, a apărut zvonul conform căruia instructoarea de fitness Adriana Nicolae urma să nască un al treilea copil al lui Ștefan Bănică. Ea declarase că „tatăl copilul este un anume jr”, însă era vorba despre fiul lui Cristian Țânțăreanu, Dragoş. Această femeie a devenit celebră după ce Andreea Marin a întrebat-o, pe scenă, dacă are un copil cu soțul ei.

Cântărețul Ștefan Bănică s-ar fi iubit și cu Mădălina, componenta formației Red-Blonde. Relația lor s-ar fi desfășurat pe vremea când cei doi erau colegi la emisiunea de divertisment „Dansez pentru tine”.

În prezent, Ștefan Bănică este căsătorit cu Lavinia Pârva, împreună cu care are un fiu în vârstă de trei ani. Au circulat zvonuri conform cărora cei doi ar fi început o relație amoroasă când artistul încă era căsătorit cu Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe