Lavinia Pîrva, despre declaraţiile Andreei Marin legate de Ştefan Bănică Jr. A făcut-o praf pe Zână: “Depinde şi de om”

Ana Anitoiu 30.11.2021, 08:15

Lavinia Pîrva s-a referit la declaraţiile pe care Andreea Marin le-a făcut despre Ştefan Bănică Jr, după încheierea unei căsnicii de șapte ani. Cântăreața a făcut-o praf pe „zâna surprizelor” și a dezvăluit cum funcționează relația ei cu artistul, împreună cu care are un fiu în vârstă de doi ani.

Andreea Marin, despre ce a dus la divorțul ei de Ștefan Bănică

După ce căsnicia ei cu Ștefan Bănică s-a încheiat, Andreea Marin a dat câteva detalii despre motivele ce au dus la încheierea relației din care a rezultat o fiică, Violeta, acum în vârstă de 13 ani. Vedeta a spus că artistul i-a fost infidel și că a avut un comportament agresiv față de ea, chiar și în fața fiicei lor.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”, a declarat Andreea Marin.

„Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a fost o altă declarație a vedetei.

Lavinia Pîrva, despre declaratiile Andreei Marin legate de Stefan Banica Jr
Stefan Banica si Lavinia Pirva

Lavinia Pîrva, despre acuzațiile Andreei Marin

Invitată la emisiunea lui Marius Manole de pe YouTube, „Întrebarea mesei rotunde”, Lavinia Pîrva, în vârstă de 37 de ani, a fost întrebată de actor cum a reușit să nu fie în centrul atenției după ce și-a început relația cu Ștefan Bănică, în vârstă de 54 de ani. Actorul a menționat apoi ”poveștile din spatele soțului”.

„Au vrut și alții să fie, că depinde și de om. Eu sunt un om pașnic care își vede de casa lui, de familia lui, de cariera lui, mai nou de copilul meu, care este esențial acum, pe primul plan în viața mea”, a spus cântăreața.

Lavinia Pîrva, despre gelozie în căsnicia ei cu Ștefan Bănică

Totodată, Lavinia Pîrva a dezvăluit că nu există gelozie în căsnicia ei cu Ștefan Bănică și că relația lor se bazează pe încredere, libertate și iubire. Cântăreața a explicat care este mentalitatea ei atunci când vine vorba despre partenerul de viață.

„Eu mă bucur foarte tare (că are zeci de mii de fane, n.r.). Nu (nu se uită în telefonul lui, n.r.). De ce aș face asta? Pe bune? Relația noastră se bazează pe încredere, libertate și pe multă, multă iubire. Nimeni nu pierde pe nimeni pentru că nimeni nu deține pe nimeni. Și atunci lucrurile funcționează. Altfel nu”, a mai spus Lavinia Pîrva.

Recent, Andreea Marin a dezvăluit ce părere are despre Ștefan Bănică în prezent, la mult timp după divorțul lor din anul 2013. Vedeta a fost radicală cu privire la fostul ei partener de viață și tatăl fiicei sale.

Urmăriți Impact.ro și pe