Laurențiu Reghecampf, reacție de ultimă oră privind acuzațiile soției sale cum că ar fi cheltuit moștenirea lăsată de Ionela Prodan: „Se va soluționa la proces”

Andrei Cezar, Adrian Dumitru 13.12.2021, 13:39
Laurențiu Reghecampf, reacție de ultimă oră privind acuzațiile soției sale cum că ar fi cheltuit moștenirea lăsată de Ionela Prodan: „Se va soluționa la proces”

Sătul de scandalurile fără sfârșit în care este implicat, Laurențiu Regehcampf a dorit să clarifice întreaga situație în care se regăsește și a emis un comunicat prin care explică anumite aspecte din viața sa privată. Antrenorul echipei CSU Craiova a răspuns acuzațiilor aduse de Anamaria Prodan într-o emisiune televizată privind averea lăsată moștenire de mama impresarei.

Laurențiu Reghecampf a răbufnit la adresa soției: „Nu am revenicat niciun bun”

În comunicatul emis, antrenorul Universității Craiova a cerut presei să nu mai vorbească despre divorțul său și a explicat ce se va întâmpla cu averea familiei sale la finalul procesului de divorț. Totodată, „Reghe” a ținut să clarifice și aspectul legat de moștenirea lăsată de Ionela Prodan, fiicei sale, Anamaria, în contextul în care agentul FIFA l-a acuzat pe (încă) soțul ei că ar fi „transferat banii din conturile noastre în conturile domnișoarei.

Comunicatul lui Laurențiu Reghecampf:

În atenția opiniei publice

Având în vedere evenimentele recente și faptul că aspecte din viața mea privată au fost mediatizate sistematic, doresc să clarific următoarele chestiuni: Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public, drept pentru care vă rog să-mi respectați decizia de a nu mă angrena în discuții vizând acest subiect. Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă privește. Mă voi implica în educația lor cu aceeași dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată, să le ofer dragoste și sprijin necondiționat.

Orice alte declarații sau speculații constituie imixtiuni nefondate în viața mea privată. Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens. Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale.

„Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală”

Reiterez faptul că am notificat posturile de televiziune și publicațiile online cu privire la obligația de a-mi fi respectată viața privată. Dacă nu se va da curs solicitărilor formulate în conformitate cu legea, îmi rezerv dreptul de a apela la concursul organelor abilitate în vederea sancționării oricărei intruziuni în viața privată.

Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate, formulate în afara cadrului legal. Mulțumesc tuturor pentru respect și înțelegere!”, a scris Laurențiu Reghecampf în comunicatul transmis presei.

Între timp, Anamaria Prodan își vede în continuare de viața ei de femeie fără obligații. Duminică, sexy-impresara a urmărit pe viu cursa pentru titlul mondial la Formula 1. Duelul dintre Lewis Hamilton și Max Verstappen a ridicat mult peste limita normalului pulsul iubitorilor sportului cu motor.

Convinsă că favoritul său, Lewis Hamilton, va câștiga cursa de la Abu Dhabi, Anamaria Prodan a pariat pe victoria acestuia o sumă colosală: 500.000 de euro. Din păcate pentru ea, a pierdut toți banii, pentru că cel care triumfat a fost Verstappen, care a reușit să îl depășească incredibil pe Hamilton în ultimul tur și a devenit astfel campion mondial.

Urmăriți Impact.ro și pe