Laurenţiu Reghecampf, dezvăluire uluitoare despre Anamaria Prodan. A făcut-o fără să îl întrebe

Nicu Stan, Mirabela Năstase 21.02.2022, 09:01
Laurenţiu Reghecampf, dezvăluire uluitoare despre Anamaria Prodan. A făcut-o fără să îl întrebe

Laurenţiu Reghecampf a făcut o dezvăluire uluitoare despre Anamaria Prodan. Este incredibil ce a făcut fosta sa soție fără să îl întrebe și pe el. Mulți își pun întrebarea de ce a acceptat Laurențiu Reghecampf să își reînnoiască vara trecută jurămintele cu Anamaria Prodan, la 15 ani de mariaj, dacă el era deja într-o relație cu Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri uluitoare. Adevărul despre reînnoirea jurămintelor. Cum a ajuns antrenorul în fața altarului, de fapt

Laurențiu Reghecampf a dat cărțile pe față și a spus ce s-a întâmplat, de fapt, cu reînnoirea jurămintelor dintre el și fosta soție, Anamaria Prodan. Celebrul antrenor jură că nu a știut despre acea reînnoire a jurămintelor, când el și Anamria Prodan și-au jurat, din nou, iubire veșnică în fața Domnului.

Laurențiu Reghecampf a dat de înțeles în podcastul „Acasă la Măruță” că nu a știut că va avea loc evenimentul și că fost soție a fost cea care a pus la punct toate detaliile: biserica, presa, invitații, precum și ținutele.

Anamaria Prodan a aflat de la Laurentiu Reghecampf ca o paraseste, a doua zi dupa reinnoirea juramintelor
Anamaria Prodan a aflat de la Laurentiu Reghecampf ca o paraseste, a doua zi dupa reinnoirea juramintelor

Laurențiu Reghecampf nu știa de surpriza soției sale

Astfel, Laurențiu Reghecampf nu a bănuit nicio clipă ce îl așteaptă. Antrenorul crede acum că Anamaria Prodan a organizat, cu siguranță, acest eveniment, pentru a-l avea la mână, în contextul în care el i-ar fi spus a doua zi că dorește să se despartă.

Laurențiu Reghecampf a deeclarat că a revenit în țară din Emirate cu o seară înainte, în jurul orei 20:30. A doua zi, dis-de-dimineață, a aflat, cu stupoare, că își va reînnoi jurămintele și că are și peste 200 de invitați care îl așteaptă la restaurant.

Laurențiu Reghecampf, mirat de prezența televiziunilor la eveniment

În plus, celebrul antrenor a dezvaluit că a fost surprins atunci când a intrat în biserică și a văzut și camerele de luat vederi.

„Știam că facem lucrul ăsta, dar nu știam ce face ea. Toți copiii erau lângă mine, în pat. Și fetele, și Bebe, și Luca, că nu facem, că ce facem, hai să mergem, adică a fost cumva, nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar erau toți pregătiți de chestia asta. Eu când am venit acasă, totul era pregătit, restaurantul, invitații, petrecerea”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul a realizat târziu de strategia impresarei

Când și-a dat seama ce se petrece, Laurențiu Reghecampf i-a spus soției sale că nu este de acord să facă acest pas. Atunci, impresara i-ar fi spus că sună pe toată lumea și că va anunța pe toată lumea că evenimentul s-a anulat.

„Băi, Ana, dar nu ai cum să faci o asemenea țigănie fără să mă întrebi pe mine. Știai foarte bine. Ea a vrut lucrul ăsta. Dacă stau și mă gândesc și dau filmul înapoi acum, ea a făcut lucrul ăsta premeditat. Ca să mă aibă pe mine cumva la mână, dacă mâine plec, păi cum ai făcut lucrul ăsta. Eu cu ea personal am discutat despre toate lucrurile astea”, a adăugat Laurențiu Reghecampf.

Urmăriți Impact.ro și pe