Laurențiu Reghecampf, apariție inedită la primul antrenament după întoarcerea în Azerbaidjan. Cum a încercat să mascheze rezultatul scandalului cu Anamaria Prodan

Stan Filon 28.09.2022, 15:39
Laurențiu Reghecampf, apariție inedită la primul antrenament după întoarcerea în Azerbaidjan. Cum a încercat să mascheze rezultatul scandalului cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf s-a întors în Azerbaidjan, după un concediu de coșmar petrecut în România. A ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor și a deschis jurnalele multor televiziuni, după ce s-a aflat că s-a bătut cu fosta soție, în plină stradă. Cei doi au ieșit destul de șifonați după incident, însă cea care pare cea mai afectată este Anamaria Prodan, care a apărut cu mâna și piciorul în gips, după ce aparent nu avea nimic, după scandal.

Laurențiu Regecampf, apariție inedită la primul antrenament după întoarcerea în Azerbaidjan

Laurențiu Reghecampf s-a întors în Azerbaidjan pentru a-și antrena elevii de la Neftchi Baku, echipă cu care are contract din luna iunie 2022. Antrenorul a avut și prima întâlnire cu jucătorii săi, la primul antrenament după „concediul” din România.

La ședința de pregătire, antrenorul român a purtat o pereche de ochelari de soare, nu pentru a se feri de razele soarelui, ci pentru a acoperi urmele lăsate pe fața sa de soția cu care se află însă în plin proces de divorț.

Laurentiu Regecampf, aparitie inedita la primul antrenament dupa intoarcerea in Azerbaidjan
Laurentiu Regecampf, aparitie inedita la primul antrenament dupa intoarcerea in Azerbaidjan

A purtat ochelari fumurii, deși razele soarelui nu erau foarte puternice

Scandalul a ajuns și la urechile conducerii echipei Neftchi Baku, care a făcut abstracție de activitățile antrenorului din timpul său liber. La rândul său, antrenorul i-a liniștit și el pe aceștia, asigurându-i că nu va pleca, deși numele său a fost vehiculat pentru preluarea naționalei României.

„Laurențiu Reghecampf, care a semnat cu Neftchi la începutul acestui sezon, are contract până în vara lui 2024. România a retrogradat în Liga Națiunilor, iar Reghecampf a fost pe listă pentru preluarea naționalei. În primul rând, conducerea lui Neftchi nu are nici cea mai mică intenție de a se despărți de antrenorul cu care a început colaborarea în iunie. Jucătorii lui Neftchi nu sunt nici ei îngrijorați deloc, pentru că știu că Reghe va continua la echipă.

În România, sunt puține persoane care își doresc ca Reghe să lucreze la națională. Motivul: este o persoană conflictuală. Problemele întâmpinate în viața personală i-au scăzut semnificativ cota antrenorului de 47 de ani. Mai ales recent, după ce a mers acasă la fosta soție, Anamaria Prodan, a bătut-o, a amenințat-o și, în cele din urmă, a ajuns la poliție. Aceste lucruri au avut un ecou foarte mare în România”, scriu azerii de la sportinfo.az.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...
Recomandări