Scandal în miez de noapte la Universitatea Craiova. Laurențiu Reghecampf i-a amintit lui Mihai Rotaru câți bani trebuie să primească dacă va fi dat afară

Sorin Barbu 10.06.2022, 09:36
Scandal în miez de noapte la Universitatea Craiova. Laurențiu Reghecampf i-a amintit lui Mihai Rotaru câți bani trebuie să primească dacă va fi dat afară

Laurențiu Reghecampf este sub mare presiune la Universitatea Craiova. Echipa nu și-a atins niciunul dintre obiectivele sezonului trecut, iar patronul Mihai Rotaru nu este deloc mulțumit. Președintele Sorin Cîrțu a dat de înțeles că antrenorul ar putea fi demis și a primit o replică în miez de noapte.

Laurențiu Reghecampf s-a contrat cu președintele Sorin Cîrțu. L-a anunțat că luni va fi la reunirea lotului

Laurențiu Reghecampf nu se simte deloc confortabil în scaunul de antrenor al Universității Craiova. Echipa avea obiectiv câștigarea titlului sau a cupei României, dar a ratat ambele ținte. În plus, a avut nevoie de un meci de baraj ca să ajungă în cupele europene.

La finalul partidei cu FC Botoșani, antrenorul a criticat sistemul competițional și a spus că nu este normal ca echipa de pe locul trei să joace un baraj cu formația de pe locul opt, iar „eu, poate, urma să fiu dat afară, dacă pierdeam acest meci”.

Declarația lui Reghe a alimentat din nou zvonurile că relația cu patronul Mihai Rotaru este destul de tensionată. O nouă demonstrație în acest sens a fost duelul cu președintele Sorin Cîrțu, după ce fostul internațional a dat de înțeles că antrenorul va fi demis și nu va fi luni la reunirea lotului.

„Nu comentez, nu infirm, nici nu confirm. Așteptați ziua de luni, când e reunirea echipei. Eu știu deja dacă o să îl mai vedem atunci sau nu. E sub contract, mai multe nu vreau să spun”, a afirmat președintele Craiovei.

Laurențiu Reghecampf ar putea fi dat afară de la Universitatea Craiova. Clauza de reziliere este de 300.000 de euro

Laurențiu Reghecampf s-a enervat și i-a dat replica președintelui clubului.

„Dacă domnul Cîrțu a declarat că știe că ne vedem luni, eu îl asigur că ne vedem luni, la antrenament. În caz contrar, clubul mă poate demite pe mine dacă îmi plătește clauza de reziliere și nu am niciun fel de problemă ca luni să nu mă prezint la antrenament”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru ProSport.

Mihai Rotaru, negocieri cu Mirel Rădoi

Clauza de reziliere de care vorbește Laurențiu Reghecampf este de 300.000 de euro. Atât trebuie să-i plătească patronul dacă vrea să-l dea afară. Iar Mihai Rotaru pare tot mai decis să facă această mutare! Nu este nemulțumit doar din pricina rezultatelor. I-a reproșat antrenorului scandalul cu Anamaria Prodan, dar și faptul că a deschis porțile cantonamentului unei echipe de filmare.

Mihai Rotaru, patrobul Universitatii Craiova, aproape la fel de bogat ca Gigi Becali
Mihai Rotaru, patronul Universitatii Craiova,

Playsport.ro a scris încă de acum câteva zile că finanțatorul echipei a negociat deja cu Mirel Rădoi și i-a propus fostului selecționer, liber de contract în acest moment, scaunul de antrenor al formației din Bănie. De altfel, încă de acum câteva săptămâni, Mirel Rădoi a anunțat că din această vară se va întoarce pe banca unui formații.

Urmăriți Impact.ro și pe