Laurențiu Reghecampf a plecat de la Neftci Baku: „Thank you, Rege!”

Stan Filon 21.06.2023, 18:13
Laurențiu Reghecampf a plecat de la Neftci Baku: „Thank you, Rege!”

Așa cum era anunțat de toată presa din Azerbaidjan, Laurențiu Reghecampf a plecat de la Neftci Baku! Antrenorul român a părăsit clubul alături de președintele echipei azere, după ce echipa antrenată de el a ratat Cupa, pierzând în finală.

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Neftci Baku

Așadar, Laurențiu Reghecampf și-a încheiat aventura la echipa azeră Neftci Baku. Antrenorul român a ratat cu echipa sa Cupa Azerbaidjan-ului, pierzând în finală. Tehnicianul se pare că și-a reziliat contractul cu azerii, care au oficializat despărţirea.

Laurențiu Reghecampf și Neftci Baku au încheiat cu un eșec sezonul. Echipa condusă de antrenorul român a ratat șansa de a termina stagiunea cu un trofeu, după ce a pierdut finala Cupei, scor 0-1 cu Gabala.

Laurentiu Reghecampf a plecat de la Neftci Baku
Laurentiu Reghecampf a plecat de la Neftci Baku

„Azerii i-au mulțumit antrenorului român pentru activitatea sa”

În campionat, Neftci Baku a încheiat pe locul 3 și va evolua în preliminariile UEFA Conference League în sezonul următor. Totuși, rezultatele înregistrate de antrenorul român pe banca azerilor nu au fost satisfăcătoare pentru conducerea și fanii echipei. Cu toate acestea, azerii i-au mulțumit antrenorului român pentru activitatea sa. Mesajul a descrețit frunțile fanilor români ai antrenorului, deoarece în mesajul postat pe rețelele sociale azerii au scris Rege, în loc de Reghe.

„Ne-am despărțit de antrenorul principal și de asistenții săi. Prin decizia Consiliului de Supraveghere al PFC Neftchi, contractele cu Laurențiu Reghecampf, antrenorii secundari – Viorel Dinu, Nikolay Grigory, antrenorul de pregătire fizică Bogdan-Kornel Merishanu și antrenorul portarilor Florin Tene au fost reziliate în baza acordului reciproc.

Pentru ce sumă a acceptat Laurențiu Reghecampf rezilierea contractului

Mulțumim antrenorului principal și asistenților săi pentru serviciul acordat și le urăm succes în aventurile viitoare. Publicul va fi informat despre noul antrenor principal. De remarcat că Laurențiu Reghecampf, care antrenează la Neftchi din iunie 2022, a ajuns în finala Cupei.

Neftchi a desfășurat 45 de meciuri oficiale sub îndrumarea românului. Dintre aceste meciuri, 24 dintre ele s-au încheiat cu victorie, 8 dintre ele s-au terminat la egalitate și 13 dintre ele s-au încheiat cu înfrângere”, a fost comunicatul celor de la Neftchi Baku.

Se pare că românul a fost de acord cu rezilierea contractului, în schimbul sumei de 100 de mii de euro, potrivit Playsport.ro. Laurențiu Reghecampf este singurul antrenor român care a antrenat-o pe Neftci Baku. Foști fotbaliști români, precum Marian Aliuţă şi Adrian Neaga au îmbrăcat tricoul clubului din Azerbaidjan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...