Laurențiu Reghecampf a explicat de ce a plecat de la CS Universitatea Craiova și i-a dat replica patronului Mihai Rotaru. „Ce vină am eu că nu te-a anunțat ăla?”

Sorin Barbu 21.06.2022, 11:11
Laurențiu Reghecampf a explicat de ce a plecat de la CS Universitatea Craiova și i-a dat replica patronului Mihai Rotaru. „Ce vină am eu că nu te-a anunțat ăla?”

Laurențiu Reghecampf nu a mai suportat și a ieșit public după ce a fost dat afară de la CS Universitatea Craiova. Antrenorul i-a dat replica patronului Mihai Rotaru, după ce i s-a reproașat că a participat la mai multe emisiuni de televiziune.

Laurențiu Reghecampf i-a dat replica lui Mihai Rotaru

CS Universitatea Craiova a terminat campionatul pe locul trei și s-a calificat în cupele europene după un meci de baraj cu FC Botoșani. Patronul Mihai Rotaru nu a fost deloc mulțumit pentru că la începutul sezonului a spus că își dorește titlul sau Cupa României, așa că a renunțat la Laurențiu Reghecampf. A fost mutare supriză, mai ales că noul antrenor, Laszlo Balint, nu are un CV bogat. În plus s-a tot vorbit de un contract cu Mirel Rădoi, dar fostul selecționer a refuzat oferta.

Mihai Rotaru a explicat ce i-a reproșat lui Laurențiu Reghecampf dincolo de rezultate: participarea la emisiuni de televiziune și online, dar și un staff despre care a avut informații că nu este profesionist.

„După ce am reziliat amiabil, am avut o discuție cu patronul echipei să păstrăm decență, respect în declarații, dar se pare că anumiți oameni, care nu-și asumă niște declarații public, se mint singuri.

Pe Adiță îl consider prieten. Am făcut un interviu care n-a avut nimic de-a face cu ceea ce făcuse el până atunci. N-am avut timp să mă deplasez de la stadion și a venit să facem interviul la bază. Adiță a vorbit cu ofițerul de presă, a fost totul ok, dar ofițerul n-a trimis mail oficial către Rotaru și din cauza asta a fost demis.

Dacă eu l-am pus pe Adiță să vorbească cu cineva din club, nu m-am mai gândit că ăla nu l-a anunțat pe Mihai. Măi, Mihai, ce vină am eu că nu te-a anunțat ăla? Eu i-am anunțat pe cei din club și ei trebuiau să anunțe mai departe.

Aparițiile în emisiuni nu mi s-au reproșat la acel moment. Îmi pare rău că aceste lucruri apar după, eu sunt obișnuit să mi se spună atunci, la masă. Nu am discutat despre asta. Legat de emisiunea domnului Dinescu, era timpul meu liber. Mă pot duce unde vreau”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

O altă problemă a fost jucătorul Alexandru Mateiu. Șefii i-au reproșat lui Reghecampf că a propus ca fotbalistul să semneze un contract pe încă un an deși nu a fost om de bază sezonul. După ce antrenorul a plecat, mijlocașul a semnat o înțelegere pe un an cu formația din Bănie.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe