EXCLUSIV

Laura Lavric ține la preț și în pandemie: ”Oi fi scumpă, dar cine mă vrea să deschidă punga!” Cât cere, la o nuntă, ca să ridice mesenii în picioare. EXCLUSIV

Carmen Andrei 22.09.2021, 19:23
Laura Lavric ține la preț și în pandemie: ”Oi fi scumpă, dar cine mă vrea să deschidă punga!” Cât cere, la o nuntă, ca să ridice mesenii în picioare. EXCLUSIV

Laura Lavric, celebra solistă de muzică populară, care recent a sărbătorit 75 de ani, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, tariful pe care îl percepe la o nuntă, unde ridică, încă de la primele acorduri, toți nuntașii în picioare. Ea ne-a explicat și de nu și-a micșorat onorariul, în pandemie: ”Nu pot să scad la bani, căci tot atâta muncesc, ca-n alți ani. Oi fi scumpă, dar cine mă vrea să deschidă punga! Merg cu fiul meu, cânt câte două ore, și luăm 3.000 de euro”.

”Scuzați lipsa de modestie, dar nu arăt de 75 de ani. Nu mă dau pe una de 70!”

La ceas aniversar, Laura Lavric ne-a dezvăluit micile ei secrete, cu ajutorul cărora reușește să fenteze trecerea timpului:

”Să știți că nu mă duc la cosmetică, merg doar la coafor, ca să-mi vopsesc părul, genele și sprâncenele. Nu mă fardez ziua, mă dau doar cu puțin ruj. Și nu folosesc vreo cremă de firmă mare, ci mă dau doar cu d-aia, din cutie albastră de tablă, mă învățase o solistă, în turnee, dar eu o mai îmbunătățesc cu vitamina A, uleioasă, de la farmacie”.

Solista mai susține că a moștenit tenul frumos din familie: ”Scuzați lipsa de modestie, dar nu arăt de 75 de ani, nu mă dau nici pe una de 70! Nici tata nu-și arăta vârsta, avea fața foarte întinsă”.

Laura Lavric: ”Oi fi scumpă, dar cine mă vrea să deschidă punga!”

Laura Lavric câștigă bani frumoși la nuntă: ”Am început cântările acum 2 luni, țin petrecerile de vinerea până lunea. Nu pot să scad la bani, că tot atâta muncesc, ca-n alți ani. Cine mă vrea să deschidă punga! Merg cu fiul, cânt câte două ore. Luăm cam 3.000 de euro, el îmi pune negativul, îmi știe repertoriul. Duminică mai am două nunți, pe 1 și 2 octombrie sunt așteptată la Roma, dar să văd dacă se va mai merge acolo”.

Laura Lavric ține la preț și în pandemie
Laura Lavric este una dintre cele mai solicitate soliste de muzică populară, la nunți

”Nu mi-a revenit complet mirosul nici după șase luni, de la Covid-19!”

Solista s-a speriat foarte tare, în primăvară, când s-a îmbolnăvit de Covid-19, căci nu știa cum va reacționa organismul ei:

”Începuse să-mi cadă părul, transpiram, mă simțeam îngrozitor, parcă mă lovise cineva cu un topor în cap. Nici după șase luni nu mi-a revenit complet mirosul”, ne-a mai declarat Laura Lavric, pentru impact.ro.

Nu-și iartă sora care a denigrat-o public: ”M-a amenințat că mă va face de rușine până părăsesc România”

Laura a trecut printr-un mare scandal cu sora sa din America, însă apele s-au liniștit, după ce solista a câștigat procesul, dar și daune morale de 10.000 de euro:

”Nu o iert, cât oi fi, i se oprește lunar din pensie o sumă mică, în jur de 30-40 de euro, nu mai știu, e o sumă modică. Eu nu am dat-o în judecată pentru bani. Câștigul meu este din cântec, am dat-o în judecată ca să o opresc să mai spună bazaconii despre mine, pe la tv. N-am putut sta pasivă la jignirile publice. Dacă eram o vagaboandă, cum spunea ea, se afla deja. S-a trezit ea să spună, când eu aveam 70 de ani, că în tinerețe facem prostituție?

Mi-a trimis în plin scandal un mesaj în care mă amenința că o să fiu nevoită să plec din țară, după ce va spune niște lucruri despre mine. Dar, unde voia să mă duc, pe Lună? Era invidioasă pe mine, o rodea. Acest subiect m-a nenorocit sufletește, aș vrea să-l uit”, ni s-a mai confesat Laura Lavric, în exclusivitate pentru impact.ro.