EXCLUSIV. Laura Lavric nu-și iartă sora care a acuzat-o de ”prostituție”, în America: “Pentru mine, ea nu mai există. E o femeie periculoasă!”

Oana Pascaru 04.03.2021, 12:01

Celebra solistă de muzică populară Laura Lavric nu își dorește să îngroape securea războiului cu sora ei, Ecaterina Traian, de la care are de primit daune morale de 10.000 de euro, după ce i-a distrus imaginea. Laura ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru impact.ro, în care ne-a povestit despre necazurile cu sora ei, stabilită în Canada, dar și despre muzică și despre afacerile care au salvat-o la vreme de pandemie, când toate concertele i-au fost anulate.

Laura Lavric nu își iartă sora după ce aceasta afăcut-o prostituată

În 2012, Ecaterina a susținut, în cadrul emisiunii “Acces direct”, de la Antena 1, că celebra ei soră “mergea cu bărbați pe cadouri și bani”, dar și că fostul soţ al Laurei, care a fost un om minunat şi care o aştepta din turnee cu flori şi cu mâncare, a divorţat din cauza infidelităţilor ei şi relaţiilor ei extraconjugale:

Sunt plecată din ţară din ’90, am întâlnit-o la New York, iar din multe surse am aflat că ea cânta la un restaurant, iar colateral mergea cu orice bărbat care îi oferea cadouri sau bani”, a fost declarația care a costat-o pe Ecaterina 10.000 de euro, în instanță, după ce Laura a dat-o în judecată.

Laura Lavric, despre sora ei: ”Pe Ecaterina am găsit-o la matrimoniale. Ei îi tropăiau hormonii”.

Dar nici Laura Lavric nu s-a lăsat mai prejos: ”Pe Ecaterina am găsit-o la matrimoniale. Şi atunci eu fac o socoteală, a avut o apariţie cât era mama în spital, şi a doua apariţie la două săptămâni după ce am înmormântat-o. Ei îi tropăiau hormonii de supărare că a murit mama ei şi era pe Internet. Atâta perversitate şi nesimţire, n-am văzut”, povestea, în acea perioadă, cântăreață de muzica populara.

Laura Lavric și-a dat sora în judecată, astfel că, după opt ani, de termene, reprezentanții instanței au executat-o silit pe Ecaterina Traian. În termen de 16 ani, femeia trebuie să îi achite 10.000 de euro, drept daune morale.

”Eu, în fața lui Dumnezeu, am iertat-o, dar nu vreau să reiau relația cu ea. Este o femeie periculoasă”

Laura Lavric nu caută împăcare cu sora ei: “Pentru mine, ea nu mai există. Am avut colegi, din breasla mea de artiști, care m-au întrebat când se termină tam-tam-ul ăsta.

Acum, ea își cere iertare, astea nu sunt lucruri de iertat. Eu, în fața lui Dumnezeu, am iertat-o, dar nu vreau să reiau relația cu ea. Este o femeie periculoasă”, a mai declarat Laura Lavric, pentru Impact.ro.

Laura Lavric, afectată dur de pandemia de coronavirus

Perioada de pandemie a afectat-o grav și pe ea, pe plan profesional și financiar: “Am evenimente pe care deja le-am amânat de anul acesta pe anul viitor. Îmi este foarte dor de scenă, de public, de emoția publicului. Acum mă simt inutilă, nu mă simt folosită! A fost o perioadă proastă, nu doar pentru mine, ci pentru toată lumea din acest domeniu, însă m-au salvat foarte mult afacerile pe care le am, dar și chiriile.

Acum, de 8 Martie, o să mai am câteva filmări, pentru diverse emisiuni de televiziune, și cam atât. În rest, nimic. Aștept să își revină lucrurile, mă uit la televizor, la știri, și zic poate de mâine se schimbă ceva. În perioada asta m-au salvat mult afacerile pe care le am. Am apartamente închiriate și mi-au venit de acolo banii, de asemenea am și spații comerciale închiriate, plus că am și o pizzeria în Iași, care mi-a mers destul de bine”, s-a mai confesat, pentru Impact.ro, Laura Lavric.

Urmăriți Impact.ro și pe